Üdvözlök mindenkit.
Elsősorban azt szeretném, ha nem néznétek "haszonlesőnek" aki csak ezért regisztrált a fórumra, mert éppen nyűgje van. Van ebben is valami, de pont ezért találtam ide.
Szóval lenne némi gondom. Decemberben vettem egy MF70 trakeszt egy alternáló kaszával és egy talajmaróval. (el is adtam minden rotakapát azóta
) Viszont van némi baj vele. Alapjáraton visszadurrog, illetve időnként fordulaton is. Karbit kell majd vennem rá egyet, mert a rajta lévő hiányos
(konkrétan az alapjárat állító csavar hiányzik róla rugóval együtt). Tegnap vettem bele gyertyát, azóta legalább felpörög. De a jelenségről olvastam egy csomó dolgot. Tehát lehet főtengely szimmering is , de lehet, hogy csak be kell lőni gyújtást. Tegnap gyertyát cseréltem. Olyan infót kaptam, hogy a Simsonba való gyertya kell ebbe a gépbe is. Azóta fordulaton nem durrog. Bár nem dolgoztam a géppel.
Kérdések:
Gyújtást hogy tudok állítani, milyen paraméterek kellenek? Ha nem a gyújtás, hanem a főtengely szimering, akkor azt hogyan tudom cserélni, mennyire kell szétbombázni a vasat hozzá? Milyen és mennyi olaj kell a hajtóműbe? Az orrkihajtáshoz a tengelyen lévő kapcsoló kerék fordítva van betéve, azt csak leszedett kihajtásnál tudom megfordítani?
Hirtelen ennyi kérdésem van, ha eszembe jut valami akkor felteszem. Minden segítséget előre is köszönök!
Üdv
Patuha
Elsősorban azt szeretném, ha nem néznétek "haszonlesőnek" aki csak ezért regisztrált a fórumra, mert éppen nyűgje van. Van ebben is valami, de pont ezért találtam ide.
Szóval lenne némi gondom. Decemberben vettem egy MF70 trakeszt egy alternáló kaszával és egy talajmaróval. (el is adtam minden rotakapát azóta
![Mosoly](https://veteran.forum.hu/core/images/smilies/smile.png)
![Szemöldökráncolás](https://veteran.forum.hu/core/images/smilies/frown.png)
Kérdések:
Gyújtást hogy tudok állítani, milyen paraméterek kellenek? Ha nem a gyújtás, hanem a főtengely szimering, akkor azt hogyan tudom cserélni, mennyire kell szétbombázni a vasat hozzá? Milyen és mennyi olaj kell a hajtóműbe? Az orrkihajtáshoz a tengelyen lévő kapcsoló kerék fordítva van betéve, azt csak leszedett kihajtásnál tudom megfordítani?
Hirtelen ennyi kérdésem van, ha eszembe jut valami akkor felteszem. Minden segítséget előre is köszönök!
Üdv
Patuha
Komment