Közlemény

Collapse
No announcement yet.

21*66 mm-es csapszeg 78-mm-es 2,5 mm vastag dugattyú gyűrű

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

21*66 mm-es csapszeg 78-mm-es 2,5 mm vastag dugattyú gyűrű

Sziasztok! Valaki meg tudja nekem mondani, hogy miben van 21 mm-es dugattyúcsapszeg(az enyémet megrágták a lovak)? Valami olcsó de jó megoldás kellene a cimben leírt paraméterekkel rendelkező dugattyúcsapszegről, előny lenne a minnél vékonyabb fal, kisebb tömeg, autóé is lehet...hosszabb lehet, azt meg tudom oldani...
    Plusz még keresem azt az autótípust, aminek 78-mm es kompressziógyűrűje van, ami 2.3-2,5 mm vastag
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Sikerült már kideríteni vagy megtudni valamit? Ez engem is érdekelne....

Komment

Szervusztok!

Nézzetek körül itt,dugattyúgyűrű ügyben!Csapszeget nem találtam,idáig.

Click image for larger version

Name:	78 mm.jpg
Views:	1
Size:	19.6 KB
ID:	134830 Üdvözlettel:Che
      wsievers és supermax kedvelte ezt.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Valaki meg tudja nekem mondani, hogy miben van 21 mm-es dugattyúcsapszeg
        Ezt az elvetemült méretet régebben a Renault használta: Trafic, Fuego, R21, és az Opel: a Calibra, Vectra, Omega B
        Utoljára szerkesztve a következő által: dino125ad; 2013 márc. 15, 11:19.
        wsievers és supermax kedvelte ezt.

Komment

A Fuegoról tudtam, csak nem voltam benne biztos. Köszönöm a segítséget. Akkor ezeknél a típusoknál kell szétnéznem dugattyú ügyben is(78 tól 80,5 ig bármi jöhet).
          Érdekes, Calibrám volt de sohasem kellett kézbevennem a dugattyúját
          Marci199 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ez engem is érdekelne...
          A Dneprbe kell, mi? Neked is szépen néz ki? Elég lila, elég kopott?
          Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 márc. 15, 15:28.
          mátéapu, CZsolti és Che kedvelte ezt.

Komment

Abba sajnos! Valaki megfúratta a hengert és rakott bele új dugattyút gyűrűk nélkül. Ki érti ezt....
            wsievers kedvelte ezt.

Komment

Marci199 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Ki érti ezt...
              Az ukránok...örülj, hogy nem szőlődrótból volt tekerve gyűrű.
              A haver 650-esében alulemezből kalapált siklócsapágy volt. Nekem a váltóban vízkőoldó olaj helyett( A szagáról ismertem fel)
              A motorblokkban pedig fél marék kukorica

Komment

Ezeket még talán mind meg is értem!!! De a hajtókarban lévő 8-ast már nem bírom lenyelni! Komolyan nem értem minek rakták így össze....

Komment

Sokaknak beletört már a bicskája az ukrán boxerbe. Ha elvárásaid vannak, akkor abban biztos lehetsz, hogy nem fognak teljesülni. Ez a motor az összerakás után addig fog menni, amíg ő akar. Ezen te szinte semmit nem tudsz befolyásolni. Olyan állapotban képes működni(ha akar), amit nem is gondolnál róla.
                  Marci199 kedvelte ezt.

Komment

Hát lehet könnyebb lenne vadászni egy üzemképes blokkot...Nagyon gondolkozok rajta!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X