1:25 ös keverékkel nyomom MOL Dynamic Sprint 2T olajjal (ezt most tesztelem, eddig Shell volt benne) Lehet hogy az 50-60 km/órát sokallja a gép?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Karburátor melegedés
Collapse
X
-
TLF65 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn csak is ásványi 2T keverek be,
MOL MOTO - I LOVE MY BIKE!
Komment
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselég kicsi az esélye annak, hogy ez lenne a baj,
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet egy kicsit szegényebb a keveréked, mint kellene.mucsom eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése1:25 ös keverékkel nyomom MOL Dynamic Sprint 2T olajjal
Itt inkább a benzin-levegő keverékre gondolt wsievers kolléga.
- 4 likes
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseItt inkább a benzin-levegő keverékre gondolt wsievers kolléga.
Komment
-
Nem érdemes külön fórumot indítani, de a többi Csepelesnek talán segítség lehet. Sokat teszteltem, hogy milyen beállítások mellet nem kell agyonrugdosnom indításkor a motort. Nos hidegen talán még könnyebben indul mint melegen, de erre talán van jó magyarázat. Szóval én a gázkart hagyom alapon, 1x a túlszívató tüskét lenyomom addig amíg a kifolyónyíláson ki nem jön egy pici nafta, a légszűrőt majdnem elzárom, és azután 1-3 erőteljes, lendületes lenyomás (nem rúgás) és indul.Rendszerint a második lenyomásra komolyan érezni a kompressziót (kicsit visszarúg) Melegen már más a helyzet, én ekkor semmilyen szivatót nem használok. 1-2 szer gyujtás nélkül feles gázkarnál lenyomom a berugókart, majd ráadom a gyújtást és ezután már pöccre indul. Persze pár másodperc után a légszűrőt teljesen kinyitom. Biztosan egyedi minden indítás, de hátha segít másoknak!
- 5 likes
Komment
-
mucsom eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemegoldás 1
mucsom eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemegoldás 2
Komment
-
mucsom eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSokat teszteltem, hogy milyen beállítások mellet nem kell agyonrugdosnom indításkor a motort...
- 5 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSok öreg vasnak megvannak a maga hóbortjai, indítási technikája.
- 3 likes
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSok öreg vasnak megvannak a maga hóbortjaiUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 máj. 30, 19:45."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
Komment