Hello egy ideje nem nagyon voltam aktív ,tapasztalatokat gyűjtöttem ( 1 schwalbe ,2 komár,1 berva amit Apacsávótól kaptam és még felújítás alatt van.. ) de végül is a fő célom egy Danuvia amit egy nénitől kaptam ... eléggé leharcolt állapotban, kint állt a szabad ég alatt.
picit épített danuvia, és megszeretnék tudni róla pár dolgot pl : a karbi cserével az építő elérhetett nagyobb teljesítményt ? vagy fölösleges volt megcsinálnia.. ilyenre akarom megcsinálni mert nekem tetszik ez a felépítés csak picit más színben lehetne pl: fekete ...igaz a felnik használhatatlanok úgy mint a tank volt átette a rozsda(a tankon volt a 2 rész között egy átömlő ez nekem furcsa mert amit vettem tankot azon meg nincs) ... azóta beszereztem mindent már csak festés kellene meg ülés..
![Click image for larger version
Name: 0.jpg
Views: 1
Size: 136.7 KB
ID: 153785](filedata/fetch?id=153785&d=1733388302)
Name: 1.jpg
Size: 148.1 KB
ID: 153786](filedata/fetch?id=153786&d=1733388295)
Name: Kép0056.jpg
Size: 175.8 KB
ID: 153787](filedata/fetch?id=153787&d=1733388312)
picit épített danuvia, és megszeretnék tudni róla pár dolgot pl : a karbi cserével az építő elérhetett nagyobb teljesítményt ? vagy fölösleges volt megcsinálnia.. ilyenre akarom megcsinálni mert nekem tetszik ez a felépítés csak picit más színben lehetne pl: fekete ...igaz a felnik használhatatlanok úgy mint a tank volt átette a rozsda(a tankon volt a 2 rész között egy átömlő ez nekem furcsa mert amit vettem tankot azon meg nincs) ... azóta beszereztem mindent már csak festés kellene meg ülés..
Komment