Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Izs főtengely-csere

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

szétkaptam az első telót is. sokat nem okoztam neki: kitisztítottam, feltöltöttem olajjal, és úgy tűnik, most nem kottyanik ha sztenderre teszem. kipufogókat is szétszedtem megfőztem, nem égettem végülis. Apának: a hollanderekhez kitaláltam a frankót: van nekem azbeszt tömítésem cserépkályha ajtajához impregnálva van vmivel. keresztmetszete cca. 4x4mm, no az egyik oldalát elkalapáltam majdnem a felére és csináltam belőle egy gyűrűt, amit beleillesztettem a hollanderbe és így csavartam a könyököt a dobhoz. nem fúj ki, nem csöpög. a kipufogó aljáról vasig lejött a króm -mint, mikor jól leég az emberfia, oszt utána lepedőben hámlik a bőre- úgyhogy egyenlőre egy régi beszerzésű (döglött?) krómeffect festékkel megfújtam aminek a sorsa úgyis a leégés lesz. ma ha minden jól megy körözök vele és csinálunk a szomszéddal videnyót
    apacsavo, Che és soveny kedvelte ezt.

Komment

a tesztüzem holnapra marad, ma faszedés volt. videóaparát már itt van. holnap még bekötöm a lámpákat. a féklámpakapcsoló hol van ezen a planétán? vagy a helye?
      apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Hali! A hátsó féklámpa kapcsoló az enyémbe a jobbos szerszám-oldaldeknibe van,olyan gyárinak tűnik,de hát ki tudja!
        apacsavo, soveny és Che kedvelte ezt.

Komment

fényképet tudnál feltenni?
          ja és mechanikusan hogyan kapcsolódik a pedálhoz?
          apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Üdv.:
            A jobbos dobozban van egy előre fele lejtő lemez sín(két párhuzamos vágattal), ezen van egy pánttal rögzítve a kapcsoló, egy rugó van hozzákötve, ahhoz meg egy darab drót(ez gyári!!! ) ami a dobozfedél alsó sarkán lép ki, egy vágaton, és továbbmegy a hátsófék pedálon lévő fülhöz.
            A legtöbb dobozból kirohad (mivel már gyárilag is vastagabb a festék rajta, mint a lemez )
            apacsavo, soveny és norinco kedvelte ezt.

Komment

Igen, helyesen írja Híres, a jobb oldali dobozban van a helye. Itt egy kb. 45°-ban lefelé néző lemezre van rögzítve a féklámpakapcsoló, ami egy rugón keresztül egy vékony pálcával van összekötve a fékpedállal. Sajnos most nem találok képet a féklámpa kapcsolóról, de ha előkerül, feltöltök egyet!

Jó lassú voltam, közben fotókat kerestem...
              apacsavo, majdánka és norinco kedvelte ezt.

Komment

Van kép,csak a laptopon,ha megjöttem a fuvarból,valahogy felrakom ide!

Komment

töltök fészbukkkkkra videót, ha kész beszúrom ide, ha bírom

Utoljára szerkesztve a következő által: norinco; 2012 ápr. 15, 20:05.
                  majdánka és apacsavo kedvelte ezt.

Komment

3mm-es előgyújtással
                    Utoljára szerkesztve a következő által: norinco; 2012 ápr. 15, 20:18.
                    majdánka, apacsavo és soveny kedvelte ezt.

Komment

talán egyharmad gázzal - tovább nem mertem húzni neki

mentem is vele a kert végében, meg a földúton. erő az van benne - hiába jött a domb, Uru észre sem vette, csak haladott, mintha mi sem volna természetesebb neki... harmadikig felváltva nem is kellett gázt húznom neki, az óra 50-et mutatott.
                      Utoljára szerkesztve a következő által: norinco; 2012 ápr. 15, 20:29.
                      majdánka, apacsavo és Che kedvelte ezt.

Komment

dekompreszor műxik
                        majdánka kedvelte ezt.

Komment

Gratulálok azIZS-hez!Jól néz ki!!!! Sajnos az enyém még nem olyan mint szeretném,és rozoga egészségem miatt nagyon nehézkesen haladok!Eddig kb:500km mentem vele,de komoly fájdalmaim vannak!(a tavaly operált lábam nem bírja a hideget!)Videót nem tudom hogy kel feltenni,mindig valami URL,izét kér azt meg nem tudom hol lehet szerezni?!Kép az van!

kicsit béna,olyan mint én,de szépen megy,csak még bejáratós. Videót csak a hang miatt akartam!Köszi mindent,most kaptam meg a hőálló bandázst azzal fogom a kitöfögőt tömiteni!A karbisnak írok!
                          majdánka, Tamás78 és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

még az enyém sem olyan mint szeretném, az a kis lap hiányzik nagyon róla, ami a Tiéden a hátsó lámpa alatt van
                            kell jönnie lassan már a jó időnek, tarts ki! azzal a hőálló tömítéssel a hengernél is fogom tömíteni a kiput. középen nagyon frankón bevált. ajánlom Neked is mindkét ill 4 helyre betenni.
                            Neked is baromi módon rezonál nagyobb fordulaton? agyalok mit kéne tenni ellene.
                            Tamás78, apacsavo és soveny kedvelte ezt.

Komment

Szia Apacsavo!

Nagyon szép lett a motor! Kívánom, hogy ha beköszönt a jobb idő, sokat motorozhass vele, jó egészségben!

Ha nem sikerül beszúrni a videót, nyugodtan másold csak be az elérhetőségét ide, és utólag beillesztem! Amúgy ez más néven az URL, vagyis a videó (weboldal) internetes címe, ami így pl. kezdődik: http://www.youtube.com/...
                              Tamás78 és apacsavo kedvelte ezt.

Komment

Bizony-bizony az a kis lap nagyon tud hiányozni!!!!!Az enyém egy vagyonba került,mert az okmányirodában elhagyták a forgalmit!!!!Aztán kirúgtak az eredetvizsgáról a nyak tábla miatt!Szóval ha mindent össze számolok(szállitgatás,stb!)közel egy 100-as,de sajnos nem a régi szekeres!!!!!!!!!!!!!Csak remélni tudom hogy neked simábban fog menni!!!Őszintén kívánom,mert olyan ritka látvány a veterán motor az utakon!!!!Mindig akkor tudom felmérni a rengeteg munka eredményét amikor szép lassan végig pöfögök egy településen!!!.........hát nem mindennapi dolog!!!Lehet hogy kicsit nagyképű vagyok vagy magamutogató nem tudom,de nekem jól esik amikor megdícsérik az öreglányt!(mert az én IZS-em nő nemű)Norinco komám kívánom neked hogy te is egyszer büszkén mutathasd meg a járművedet,nem sok ilyen félőrült van már belőlünk!!!

Így szeresd a nődet!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                Che, Tamás78 és kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X