Ha kicsit komolyabb alapjáratot adsz neki, akkor önmagát is életben tartja(akku nélkül).
A kompresszió miatt meg tényleg alig fordul az enyém is(visszarúgással vigyázz).
A kompresszió miatt meg tényleg alig fordul az enyém is(visszarúgással vigyázz).
)Ez esetben szakadás áll fenn,de ez nem valószínű.Ha majd lesz aksi is akkor megmérheted a töltőfeszültség értékét.Alapjáratnál valamivel magasabb fordulatszámon(miután bekapcsol a visszáramkapcsoló) 6 V hálózatnál 6,8-7,1V 12V-nál 13,8-14,2V, ha nem tévedek.
s lőn delej
. szívató ráhúz, 3x rárúgtam-semmi. ja persze, egy "titok-kapcsolót is beépítettem a pozitív körbe. bekapcs, rúgás újból. semmi. gyertya ki: száraz. másik gyertya be de előtte fecsivel benzin be a hengerbe. próba. úgy visszarúgott, hogy ihaj, pedig szinte meg sem rúgtam. mint a robinál, odafigyelve amikor felnehezedik a kar, rárúgtam. és beindúlt! pöfögött 8-10 ütemet és leállt. tank nélkül nem akar menni
)
A töltéshez gratula mert az enyém még mindig sztrájkol!További jó szórakozást(ha tudok segíteni egy-két cifra káromkodással csak sikíts!!)Kellemes Húsvétot és tudod a kézre vi..........!!!!!
Komment