Közlemény

Collapse
No announcement yet.

A bajos szimering esete a DKW-val

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hogy megtudd nincs-e véletlenül 1-2 aranyérme vagy gyémánt elrejtve alatta
    Esetleg folyadék,ami ellenlengést végez......
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Esetleg folyadék,ami ellenlengést végez......
      De ez nem hangzik olyan jól

Komment

Ma ezeket találtam !

Komment

Valami szaki oda nem való lomokat rakott bele. Kezdte egy önbeállós hengergörgős csapággyal.

Komment

A hengergörgős csapágy nem lehet önbeállós,csak a hordógörgős.A hengergörgős,csak tengelyirányban tud elmozdulni,a tengelyirányú szögeltérésre nem képes,ha mégis rákényszerítik,akkor ott nagy a baj.

Üdvözlettel:Che

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Nyugi Józsi-bátyám ha megnézed az infó volt félreérthető ez egy ferdehatásvonalú hengergörgős csapágy,mely képes egy irányba támasztani is.Egyébként komoly erőket képes kordában tartani:főtengelycsapágynak tökéletes(főleg párban:jól hézagolva) !
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ja.... az nem önbeálló. NU sorozatú hengergörgős... Most vettem a projektemhez,én is ezzel szerelem össze..

Komment

Valami szaki oda nem való lomokat rakott bele.
                  Ne aggódj fölöslegesen... ha nem lóg,akkor rakd vissza...jó van az úgy..

Komment

Valami szaki oda nem való lomokat rakott bele. Kezdte egy önbeállós hengergörgős csapággyal.
                    Én úgy tudom, hogy az Izs-ek főtengely csapágya hengergörgős, nem holmi golyóscsapágy! (Ez az egyik strófája annak az ódának, mait az Izs-ekről írtam...)

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X