Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Izs tulajdonosok mindennapjai

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Haladok én izs izsmét:
    Click image for larger version

Name:	IMG_20150712_151359.jpg
Views:	1
Size:	196.8 KB
ID:	144917Click image for larger version

Name:	IMG_20150712_151413.jpg
Size:	197.8 KB
ID:	144918
    Akad gond is: A felfújt kerekekkel nem ér le a középtámasz, és az oldaltámasz, és a szépen összerakott hátsó kerekem belsője megadta magát. 40 évig jó volt, most mi a fene lett vele?(hátulra nem vettem újat, mert jónak tünt, gondoltam még egy darabig bírja, bár nem ilyen rövid időtartamra gondoltam...)
    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 júl. 12, 15:32.
    CZsolti, zahi és 9 további látogató kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

hátsó kerekem belsője megadta magát.
      Akkor most leér a középtámasz.
      Lemezjáték, CZsolti és 4 további látogató kedvelte ezt.
      Everything is better when you decide you don't care.

Komment

A felfújt kerekekkel nem ér le a középtámasz, és az oldaltámasz
        Nyeles 2"-os húsvágódeszka, mint szériatartozék?
        Lemezjáték, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

...nem ér le a középtámasz, és az oldaltámasz...
          Azok a fránya támaszok....

Komment

..........ajaj!!!Azok a ..boldog béke idők" amikor még elbírtam egy IZS-el!.....apacsavo ott bújkál a túloldalon!
            Lemezjáték, sepy és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Valaki tudja, hogy a G36M dinamón belül hogy vannak kötve a dolgok? Az enyémet mintha átrendezték volna. Különösen a két szénkefe érdekel, és az, hogy miért van fejjel lefele a megszakítóm? Tehát az egyik szénkefe a dinamórögzítő csavarra lenne fogatva?
              mir-mur! Az első 56 ost nézd meg, erről a fajta tank krómozásról beszéltem, ezzel az üléssel.

Click image for larger version

Name:	izh56_1.jpg
Size:	17.3 KB
ID:	148150
              Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 jan. 30, 11:49.

Komment

Többféle dinamó is van.Az m után van beütve hogy 1 vagy 7.Egyik szénkefe test, másik Я az megy a fesz.szabályzóhoz meg a dinamó tekercsének egyik vége.
                OdinHEM és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Nekem bakelit az a rész, ahová kötözgetve vannak a dolgok. Jelenleg az alsó szénkefe van a felső dinamórögzítő csavarhoz kötve, a fesszab M füléről jövő barna kábellel együtt. Járól já ra a fehér, és oda van kötve a másik szénkefe és az állórész egyik vége. A sá ra a sá megy fekete kábellel, oda van kötve a állórész másik vége. A P re megy a zöld kábel a trafó - ról, és oda van kötve a megszakító, és a kondenzátor is.

Komment

mir-mur! Az első 56 ost nézd meg, erről a fajta tank krómozásról beszéltem, ezzel az üléssel.
                    Az már biztos, hogy kék nem lesz az Izsem ! 49 esen szép, de az 56-on nem annyira. Az első kép milyen színű lehet ? Grafit szürke ?
                    Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2016 jan. 30, 18:00.

Komment

Miskolcon volt egy grafitszürke Planeta, szentesi oldalassal.

Komment

Miskolcon volt egy
                        A Baricska Petiére gondolsz ? Az nem tetszett.

Komment

Aha, arra. Az enyém ződ-fekete lett. A beszerzési listámon szerepel még egy karbitakaró pár, és egy lámpakarima.
                          Az a csúnya puff hátul rontja el az 56-os alakját. Fekete-fehérben jól mutatna, vagy pirosban. Unaloműzőként festegetem az Izs logót a tankon, fehér lakkfilccel.
                          Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 jan. 30, 19:17.

Komment

Wsievers
                            Az a csúnya puff hátul rontja el az 56-os alakját.
                            Én is így gondoltam, amikor a 80-as évek vége felé egy ikerdugós 250-es Csepelt kóstálgattam...Azt hittem, a tulaj kókányolta rá...Ma már tudom, hogy eredeti volt...

(A tányérülés valóban szebb, de azért az sem ronda!)

Komment

Az a csúnya puff hátul rontja el az 56-os alakját.
                              Nekem meg pont az tetszik.
                              Olyan ronda, hogy az már szép!!

Komment

Az egybe üléses kék és az utolsó képen szereplő szürke nekem a legszebb.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X