Levettem a karbit és látom hogy trutyis az alja,fogom a rongyot megtörlöm és erre elkezd csepegni,de rendesen!
Azon töprengek be lehet-e forrasztani az úszóház alját?

Azon töprengek be lehet-e forrasztani az úszóház alját?
Egy kifőzés+zsíroldós tisztítás után (nem csak elővigyázatosságból, de talán jobban is terül így az ón) megpróbálnám belülről beforrasztani. (Nem értek hozzá, mi lehet a jobb: lágy- vagy keményforrasztás.
(((((((((((((((((
Én csak egyszerű cinelésre gondoltam de a szegecs szerintem is jobb!Megnézem tüzetesebben mert 41 év az sok!Amúgy nagyszerűen működik nem volt vele gond(picit mindig dzsuvás volt a légszűrő mögötti rész,akkor ezek szerint a luk miatt!)
.....hú micsoda felismerés!!!!!!!!!!!!!Még motorozok 40 évet és a végén rájövök ha baj van!(de még az se biztos!!!!!!!!!!)
Bocsi fiuk válogassátok ki melyik kinek szól,mert elb.....m!
Igaz hogy alulról pedig egy borzasztó durva köszörülés van,gondolom sorjázás gyanántnem valami jól látszik,egy rettenetes durva köszörűkő nyoma van rajta,ami kivülről gyengiti!
Forró nyáron,langyos motornál ,elhagytam a hideg inditási ceremóniát,de fityiszt mutatott nekem és nem indult csak ha végig játszottam az egészet!
Úsztatás,két rugás szivatóval aztán gyújtás és láss csodát életre kelt a szentem!!!!!Majd csak belövöm valahogy!
Komment