Sziasztok motoros társak! Szeretnék tanácsot kérni, hogy jawa lengéscsillapítójába milyen olajat kellene tenni?Szétszedték mert be volt állva, persze mondtam nekik, hogy régen volt lengéscsillapító olaj de mostanában nem hiszem, hogy lehet kapni.Egyszóval azt szeretném megtudni, hogy lehet-e kapni lengéscsillapítóba olajat vagy mással helyettesítsék gondolok hidraulika olajra. Segítségeteket előre is köszönöm!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa california
Collapse
X
-
Én hidraulikaolajat tettem a hátsóba, előre pedig motorolajat-Mert az első telószimeringem elengedi a hígabb olajat. De ha új szimeringet használsz, oda is mehet hiraulikaolaj.Kakas kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
-
Kakas eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTaláltak a srácok egy szakit, aki a kiszerelt lengéscsillapítókból félreteszi az olajat tőle kértek pár decit.
A nem vicc része:
Nagyon drágán fogod a szétkopott teleszkópot felújítani igen-igen hamar, mert a második műszakin már nem fog átmenni, de te tudod...
soveny kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
A motor nem az enyém, nem is én javítom,és csak megkértek hogy adjak tanácsot. Ezért fordultam a fórumtársakhoz, hogy mit ajánlanak-ajánlotok. A gondolatom az volt hogy 1:1 arányban hidraulika és motorolaj keveréket tegyenek bele,mert ha jól tudom már nem igen kapni lengéscsillapító olajat.Kaptam is pár megoldást pluszba tőletek,el is mondtam a srácoknak,de ők a már említett megoldást akarják választani,még próbálok beszélni velük hogy ne tegyék de ez nem az én döntésem-sajnos-
berlin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMi a következő,talán az óvszer mosás utáni ujjboli használata
Kedves wsievers! Érdekes megoldás de remélem nem hozzám akarják majd hozni újbóli felújításra ha a jótanácsok ellenére a használt olajat választják!
Komment
-
Sziasztok !
Én is hidraulikus olajra gondoltam a lengéscsillapítójaim felujitásakor.Felujitás megtörtént , de olaj még nem került belé.
Most találtam ezt: Motocyklovͽ tlumiÄÂovͽ olej Motorex FORK OIL 10W30 1l
http://www.2hmoto.cz/cz/1936-tlumicove-oleje-motulUtoljára szerkesztve a következő által: kvaga; 2012 szept. 12, 11:25.
Komment
Komment