Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Cezet 350 472.4 lengőkar felújítása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Még a gyártás végéről származó Pannóniáknál is jobban néz ki ez.
    Az enyémről én csiszoltam le a CO huzal darabokat amiket otthagytak a hegesztések környékén
    zahi kedvelte ezt.

Komment

Pontosan ezért kerestem rá erre a témára, én is ezt tapasztalom, sztenderre állítva ha a végállásból középre fordítom, mindig visszaugrik középállásba. Menet közben ez nem érezhető. Azon gondolkozom, hogy ez szándékosan így van-e, vagy csak kopott.
      Nekem gyanús, hogy gyárilag szándékosan túlhúzták és beleverették valamilyen módszerrel. Azért gyanítom, mert az enyémnek már újonnan is ilyen volt a kormánya. Pontosan ez tetszett a Jawahoz képest, meg a hangja. Mindenesetre én visszaállítottam az enyémet az eredeti helyzetébe felújítás után. Nekem megfelel így.

Komment

Pontosan ez tetszett a Jawahoz képest, meg a hangja.
        én ehhez a táborhoz tartozom de a Jawanak jobb hangja volt, élesebb pattogósabb, ezt a CZ az alacsonyabb súlypontjából adódó kellemesebb vezethetőségével ellensúlyozta.
        sepy és wsievers kedvelte ezt.

Komment

de a Jawanak jobb hangja volt, élesebb pattogósabb, ezt a CZ az alacsonyabb súlypontjából adódó kellemesebb vezethetőségével ellensúlyozta.
          De a Jawa kényelmesebb és dönthetőbb,igaz a cz vagányabb,de mindig utáltam,nyomába sem ért,szét is hánytam mindenfelé.......már csak a forgalmi fele van meg a motorja egy Jawában szolgált tovább
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Mindenesetre én visszaállítottam az enyémet az eredeti helyzetébe felújítás után. Nekem megfelel így.
            Nekem is megfelel, a vezethetőséget nem befolyásolja, egyelőre nem tervezem módosítani.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X