Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 250 559 töltésgondok

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Pityuló eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Viszont én ezen nemlÍ tok rugót!
    A feszültségszabályozó "megszakítói", aminek egyébként fegyverzet a műszaki neve , sok esetben magukban hordják a rugót. Azaz eleve rugalmas lemezre vannak rászerkesztve az érintkezők. Ezek hajlítgatása, görbítgetése egy hozzáértő ember számára elég rutinfeladat, de ha nem rendelkezel kellő gyakorlattal e téren, akkor inkább ne csináld.

Jellemző, hogy aki jó szerelő az közben valamiféle immunitásra tesz szert az elektronikával szemben. Ez sajnos nálam is kialakult. Tanultuk ugyan a gépjármű-villamosságtant, de a fesszabályozós résznél mindig ugortunk, mikor a beállításról volt szó. Arra ott voltak a gjmű-villamosságszerelők.

A telefonodon pedig egyszerűen kapcsold ki azt a menüpontot, ami a beírás meggyorsítását segítené. Ez egy olyan szótár-féle. Ez a nem okos telefonokban is meg volt már korábban. Az üzenetszerkesztő beállítása menöüben keresgélj. Biztos meg fogod találni. Sajnos ez alapból be van állandóra kapcsolva.

Komment

Nagyon szívesen!
      Nekem ilyen szabályozóm van a Czetkán, a hozzászólásomban erről beszéltem:
      Click image for larger version

Name:	13c6_3_big.jpg
Views:	1
Size:	109.4 KB
ID:	138436
      Bejelöltem hogy hova van beakasztva a rugó amin egy picit hajlítottam. Lehet hogy egy profi nem ehhez nyúlt volna, de a réz lapkát már sokat piszkálták, inkább kerestem mást amit még eddig nem bántottak.

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      A feszültségszabályozó „megszakítói”, aminek egyébként fegyverzet a műszaki neve
      Köszi Zsolti, ma is tanultam valamit

Komment

Gyerekek. Ez a motor szét szívatja az agyamat!!!! Sikerült összerakni. Csapágyak + szimeringek cseréje megvan. Pöcre indul. Gyönyörűen jár a motorja. Viszont cefetűl füstöl mint eddig, és kipuffon köpködi az olajat. de nem a váltóból. Nem pörög ki max félgázig csak. Gyertyám brutál kormos.
        Azt vettem észre ha elzárom a benzin csapot, akkor és pörgetem, akkor a benzin elfogyás elött kb 20 másodperccel kipörög faszán.
        Tehát gond van a beállítással.
        Suber tű felűlről a másodikba van. 33-as a keverék!
        SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komment

Véletlen nem 350-és Karbi van fent?
          fuvokakat megnezted, hogy méretben hozza valóak-e?
          Olajat szívhat a labirinton keresztül is. Ha széthúztad milyen volt a fotengely a kuplung oldalon?

A levegő szűrő milyen állapotban van?

Komment

Szintszabályzás rendben van a karburátorban? Rendesen elzár a tűszelep? Úszó beállítás rendben van? Nem lyukas?

Komment

Pityuló eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              és kipuffon köpködi az olajat
              És kipufogó dob nélkül milyen?

Komment

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                És kipufogó dob nélkül milyen?
                Én tudom! ROHADT HANGOS!!!
                Titus, madorka és ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok. Bocsi hogy nem írtam hétvégén, de nem volt egy szabad percem sem.
                  Karbi rendben. Kipufogó nélkűl nem próbáltam.
                  Kicseréltem minden csapágyat + szimeringet. A labirintgyűrű szar volt, helyette kapott szimeringet.
                  Holnap is szánok rá kis időt. A labirintgyűrű helyetti szimeringgel kell csinálnom valamit, mert ott szív olajat magasabb fordulaton.Olyankor nempörög, csak darál és kͪken füstől. A főtengelyen nincs berágódás.

A légszűrő+ a gumi vadi új. Gyújtás tökéletes, ha nem pörgetem akkor öszbarna a gyertya.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X