Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 350 - 638 kérdések

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jawa 350 - 638 kérdések

Tisztelt Jawa-s szakik!

Ismét van két műszaki kérdésem a 638-assal kapcsolatban:

1. Egyik oldalon zárt vagy nyitott dugattyúcsapszeg van ebben a típusban? Azért kérdezem, mert az új hengerszetthez nyitottat adtak, a blokkban pedig egyik oldalon zártak vannak.

2. Tudja valaki a hajtókarok alsó tűgörgőjének a méretét? Én 22 x 29 x 16-osnak mérem, de jobb volna ezt mástól is hallani.

A segítséget előre is köszönöm!

Üdv,
    skac

Szia !
    Itt keresd ! ..:: JAWA Photo Gallery ::..

Komment

Kvaga,

Köszönöm az információt! A jelzett dokumentumokból az alsó tűgörgő méretét sikerült megállapítani, de a nyitott csapszeg - zárt csapszeg dilemmára nincs válasz. A probléma az, hogz az eredeti gépben egyik oldalon zárt csapszegek vannak, az új dugattyúkhoz viszont nyitottakat adtak. Ha a csapszeg lezárására gázdinamikai okokból van szükség, akkor a nyitott csapszeg beépítéséből gondok lehetnek. Nos, ez a fő kérdésem. Úgy is meg lehetne fogalmazni, hogz épített-e már be valaki 638-asba nyitott ( átlátszó... ) dugattyúcsapszegeket??

Üdv,
      skac

Komment

Üdv skac!

Click image for larger version

Name:	47.jpg
Views:	1
Size:	118.7 KB
ID:	139818Click image for larger version

Name:	39.jpg
Views:	2
Size:	101.0 KB
ID:	139819Itt megtalálod a felső tűgörgők méretét ,és a csapszeg szerelését is leírja.Csak egyik oldalán zárt csapszeget szereltem a 638-as ba(a leírásban jelzett módon) de nem hiszem,hogy káros lenne a nyitott csapszeg.Természetes az illesztési méretek betartása fontos,ha azok megfelelnek a gyári értékeknek és a tömege is megfelelő,akkor nem látom akadályát a szerelésnek.
        sepy kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm szépen a válaszokat!

Ha végzek a felújítással, majd elmondom hogy sikerült.

Üdv,
          skac

Komment

Eredményes szerelést kívánok,kiváncsian várom az eredményt.

Komment

A 638 nak középen zárt a csapszege.(legalábbis én csak ilyet láttam eddig)
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Üdv wsievers!

A gyári leírás szerint az egyik vége zárt.és az kerül a blokk belső oldala felé.Nekem egyik oldalán zárt csapszeget adtak a 638-hoz,olyan volt benne a régi is.Középen zárt csapszegnél nem figyelmeztetnének az oldalak fontosságára,mert az szimmetrikus.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X