Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Mi a véleményetek a Czetka 175-ről?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Mi a véleményetek a Czetka 175-ről?

Kissé tanácstalan vagyok, ezért kérekl tanácsot, Hát honnan? Onnan akik bizonyára a legjoban értenek hozzá, azaz tőletek!
    Tetszenek a Cz 175-ös motorok. Soha nem motoroztam ezt a tipust még. A véleményetekre vagyok kíváncsi. Elsősorban megbízhatóság, alkatrész ellátottság ügyekben.
    Köszönöm válaszotokat!

A webshoppok világában manapság már nem kihívás alkatrészt találni a típushoz. Megbízhatóságban hozza a szokásos szoci szintet. Agilis kismotor amúgy, erőben gyorsulásban kissé több, mint a 150-es Mz-k. Kissé megpiszkálva hozza a 250-esek szintjét is.
    kvaga, sepy és 5 további látogató kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

A szomszédomban van egy pepita tankos 175,nekem még nem volt hozzá szerencsém,de a szomszéd elmondása szerint például a hengert nem ajánlatos megfúrni.Ha ő hazudta nekem akkor én is hazudom,de azt mondta hogy sokáig bírta amíg nem volt megfúrva,de fúrás után úgy kopott a henger mint a süvegcukor.
      Ez nikaszil bevonatos hengerekre jellemző,de szerintem a cetkánál nem valószínű a nikaszilos henger.
      emu kedvelte ezt.

Komment

Nem akarom bántani a szomszédodat de akkor ott valamit nagyon eltoltak. A CZ-n sima öntvény henger van fúrhatod amíg a fala bírja
        Nekem ilyen gépem volt 3 évig kb 40 évvel ezelőtt Technikára ugyanaz mint a JAWA . Elvileg 15 LE-s ( ha a sport 477/1-ről beszélünk) de én anno csak a kis MZ-k szintjét tudtam kihozni belőle , a 250-esek megettek. Nekem nem volt vele bajom pedig még terepeztünk is vele. A különolajzás is be volt kötve , azzal se volt gondom.
        sepy, ricsi0410 és 7 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szervusz Igrich!
          Nekem van 175-ös sport Cz-m. Összességében jó kis gép, masszív és elég nyomatékos. Megy alul és felül is. Azt mondanám mint egy 175-ös Pannónia. De ez bírja a tartósan magas fordulatot is. Végsebessége gyári áttétellel 110 km/h. A kormányhoz jobban le kell hajolni mint egy ETZ-n vagy TS-en, a súlypontja is lejjebb van. A rugózásra elég finom. Az elektromos rendszer viszont érzékeny, mint a legtöbb 6V-os dinamós gépé. Nekem a feszültség szabályozóval van néha összetűzésem. Néha azért sikerül egy jó kört vele menni. Az áruk viszonylag alacsony, alkatrész utánpótlás is megoldott. Bármelyik szoci motoros boltban persze nem kapni hozzá mindent, ám internetről beszerezhető ami kell.

Komment

Szervusz Igric!

Minden túlzás nélkül,az összes típusa, egyszerűen f@sza.

Üdvözlettel:Che

Komment

Én egyedül Sepyét ismerem testközelből, de az övé nagyon penge. És gurul is vele rendesen.

Komment

de én anno csak a kis MZ-k szintjét tudtam kihozni belőle , a 250-esek megettek.
                Felömlőoptimalizálás, felül tűgörgös hajtókar, kompressziónövelés megvolt?
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ba701.
                  Nekem is gyanús volt ez a hengerkopás,lehet hogy valami kisipar remeke típusú dugószett került bele.
                  Látom te ismered ezt a típust.A pepita oldalú tank gyárilag volt festve ezeken?
                  Még megvan neki ez a motor,nem üzemel,csak 3-5 évente le van mosva.
                  Nem adta el akármennyire kértem,arra hivatkozott hogy ez a fiatalsága amit tiszteletben is tartok és nem erőltetem.
                  Viszont ha eladó sorba kerül nekem szól elsőnek.

Komment

Kedves czeki! Ha versenyezni akarsz vegyél egy mait.Ha viszont szeretnél egy jó klasszikus gépet melyet nem állnak meg szó nélkül és el akarsz jutni vele bárhová vedd meg.Persze ne hidd azt ,hogy nem kell rajta csinálni semmit hisz lehet olyan idős mint apukád!Én is dolgoztam rajta 2 telet mire össze állt úgy ,hogy biztonsággal haza is hoz.Nem szoba dísz nálam a motor de szeretem ha rendbe van.Ha kérdésed van tedd fel de sok hasznos dolgot megtalálsz az írások között. Tájékozódj és többet tudsz majd a tipusról.

Komment

Sziasztok !
                      Kezdö motoros koromban nekünk is volt egy CZ 175/477-sport motorunk. Minimális karbantartással tönkretehetetlen gép volt ! Pár év félreállitás után bátyám ugy gondolta nincs rá már szükségünk és ELAJÁNDÉKOZTA !!! Nekem sajnos, de valaki nagyon örült neki. Nagyon szeretttem !

Komment

Kedves Sepy.
                        Bár imádom a motorozást,legfőképp a terepmotorozás volt a kedvencem,már nem motorozom.Javítok,bütykölök,piszkálgatom,örömem lelem egy szépen járó tökéletesen belőtt gyújtású motor hangjában,de az autóbalesetem óta nem tudok motorozni.Nem bénultam le vagy ilyesmi,csak kegyetlenül összetörtem magamat amit a motor nem tolerál-500 méter terep=2 hét betegállomány.
                        Bár nem vagyok az az öreg harcsa,de a koromnak azért kicsit mellélőttél.
                        A 175-ös Czetkát nem ismerem csak látásból,nagyobb testvérét hajtottam pár évig.
                        De mindegy,nem kotnyeleskedem bele ezentúl semmibe....Olvasgatok és tájékozódok...........

Komment

Sziasztok!
                          Én is most vettem egy Cz 175/477 sportot. Eléggé leharcolt és sok minden hiányzik róla. Az eladó is inkább alkatrésznek ajánlotta, de szerintem mégis megpróbálom beüzemelni. Esetleg tudnátok valami leírást ajánlani, küldeni ami alapján kicsit jobban megismerhetem, átláthatom a felépítését?

Komment

Üdv ricsi0410!

Itt találsz leírást a motorodról.

ÄŒEZETmania - neoficiální stránka pÃ…â„¢íznivců motocyklů ze Strakonic

Komment

Kedves czeki ! Bocs de nem bántásnak szántam írásom. A balesetedről pedig nem tudtam, sajnálom.Nem kis baj mikor kettétörik az ember elképzelése.Igaz van élet motor nélkül is bár én is hatalmasat csattantam anno 69- ben. Igaz még gipszben voltam mikor a haver Pannoniájával kerültem egyet ez volt a gyógyulás számomra. Üdv. Sepy.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X