Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 250/559 restaurálás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Felkerült az elektromos gyújtásrendszer is ami nehéz szülés volt mivel a szaki aki újrahúzta pár dolgot elkötött, pedig az itteni motorosok rá esküsznek, nade mindegy.... Nincs kondi megszakító, hézagállítás stb. és úgy lett felrakva hogy az útszélén is vissza tudjam rakni a hagyományos rendszert ha gáz lenne. Most jó minden remélem egy darabig így is marad!

Üdv: Adrián!
    dongos78, sepy és Che kedvelte ezt.

Komment

A finom oltogatás is oltogatás.

És milyen gyártmányú az a gyújtás és honnan vetted?
      sepy kedvelte ezt.

Komment

Bejáratás ide vagy oda, de a fibert az 1. vonásba tettem így érzetre a legjobb! Remélem nemgáz.... ?

Komment

Alulról , vagy felűlről .... ,és súber-tűt .(de hallottam már síbernek is ) A fíber az más . Abból pl: tömítőkarikát szoktak csinálni .
          wsievers, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Felülről

Komment

Én nem javaslom mivel így kap legkevesebbet és nem csak benzinből olajból is. Ez még később sem ajánlott ne , hogy bejáratáskor. Légyszives olvass utána mielőtt baj lenne!
              kvaga, Titus és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Üdv Adrián !

Akkor részterhelésen "jól" elszegényítetted a BL keveréket . Ahogyan azt Sepy is írta , ha kevés üzemanyag kerül be a hengerbe , kevés olaj is . Inkább "négyüteműzzön" a gép - főleg járatás alatt , amikor leginkább a részterhelést használja az ember - minthogy megragadjon . Szerintem egy picit inkább emelj rajta , és majd ha bejáródott , frankón beállítod az egészet . (a karbi beállításának menetét , már többször taglaltuk ...)
                Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2016 máj. 07, 21:08.
                St.Z.350, kvaga és sepy kedvelte ezt.

Komment

Bejáratott mtornál felulrol a második vonásba irja a JAWA kézikonyve !
                  sepy, St.Z.350 és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Igen, köszi abba tettem
                    Most a gyújtásom omlott össze...

Komment

http://www.futarmotorosbolt.hu/produ...oducts_id=5211

Ez van a mocimba! Egész nap királyul motoroztam vele, de hazaértem Í litottam kicsit rajta azóta nem indul, puffog durrog... A hajam hullik...

Komment

Visszaraktam a hagyományos megszakítós rendszert. Kis billentésre is megy indul száguld! Az elektromos nemtom mért nem működott, pedig lónagy sikra volt és az előgyújtás is jóhelyre állítottam, de mégse akart indulni.... Többször durrant akkorát, hogy azthittem leszakad a kipufogó.,.,

dongos78, wsievers és zahi kedvelte ezt.

Komment

Mai túra.

UK, kvaga és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ha egész nap motoroztál vele gond nélkül akkor miért piszkáltad?. Valamit vétettél órával nézted az előgyújtás nagyságát ugye nem csak tekergetted mert azok a durrogások a rossz beállítás jelei általában. Sokszor ha fellazítod az alaplapot már akkor elállítódik az érték! Amúgy nagyon szép a géped, használd és ne bántsd a jót. Légy türelmes ha bejáródott akkor fog igazán szépen futni.
                            dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Tolómérővel állÍ®tottam és nagyon türelmesen de más baja van annak a szerkezetnek... Visszaraktam a megszakítót és pöcc röff indul úgyhogy marad és hajtom a hagyományos teknikával....

sepy és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

marad és hajtom a hagyományos teknikával...
                                Nézd a jó oldalát, ezt legalább tudod javítani akár az út szélén is.
                                Míg ha azon a panelen elfüstöl valami kis mütyürke...

- - - Updated - - -

Ja, és tényleg nagyon szép a motor, most már "szedd annak hasznát" és motorozz folyamatos fülelés nélkül.
                                (Ez amolyan "bagoly mondja..." mondat volt, én is hajlamos vagyok nekiesni egy-egy bénább pöffenés miatt)
                                sepy, zahi és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X