Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 350 lengővilla

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jawa 350 lengővilla

Sziasztok!

Érdeklődnék csinálta e már valaki 638-as hátsó lengővilláját tűgörgősre vagy valamilyen gyáritól eltérő megoldásúra? Hiába cserélek csúszóbetétet mindig marad kotyogása.

Szerintem hiba lenne tűgörgőzni. A lengőkar vagy perselyezve van, vagy sziletblokkos. Ez utóbbi ugye az autókra jellemző. Azt nézd meg szerintem, hogy minden alkatrésze benne van-e és jó-e a sorrend? A Jawaét nem nagyon ismerem. A CZ-nél szívtam rendesen a sorrenddel.
    mátéapu kedvelte ezt.

Komment

A CZ-nél szívtam rendesen a sorrenddel.
      Csak nem???

Neked van:motorod?

Vagy fejlemény van? Nagyon ritkán emlegeted.........
      Atti69, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Én már láttam is!!! Van bizony és valami készülődik ha utánfutón gondolkodik Keszibe menet! Úgy gondolom nem lesz oly italos, hogy a saroglyában utazzon és azért kelljen átalakítani a futót. Majdcsak kitolja a gépet a garázs félhomályából mi meg tátjuk a szánkat.
        Atti69, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

utánfutón gondolkodik Keszibe menet
          Azon hozza a kispolszkit?
          OdinHEM, mátéapu és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Tekintettel az urak finom csipkelődésére közlöm, hogy elhatároztam magam: törik, szakad de megcsinálom a Czetkát - végre. Az utánfutó hasonló sorsú jószág a motorhoz, csak fiatalabb. Sokáig nem volt használva, mert nem volt vonóhorgos az autónk.

De most van - az Albea - ami mögött ez a pici Lisz utánfutó elég érdekes látvány lesz. Amúgy a Polski mérete volna inkäbb, de azon nincs vonóhorog.

Komment

Tekintettel az urak finom csipkelődésére közlöm, hogy elhatároztam magam: törik, szakad de megcsinálom a Czetkát
              NEM ÁLLíTOM,hogy finomkodni akartam! Viszont vártam némi reakcióterre a pozítív kijelentésre nem gondoltam!
              HAJRÁ!!!!

Kimerem jelenteni ez visszafordíthatatlanná tettem: pendráj...izére tettem:mentettem és"véged"ha nem teszel az ügyben!!!!
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

pendráj
                Nálunk ezt Fütyi-nek hívják.
                Az a kis fas.ság, ami kilóg a számítógépből.
                És ezt nem én találtam ki, nemeldobnvaló csajoktól hallottam

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  NEM ÁLLíTOM,hogy finomkodni akartam! Viszont vártam némi reakcióterre a pozítív kijelentésre nem gondoltam!
                  HAJRÁ!!!!

Kimerem jelenteni ez visszafordíthatatlanná tettem: pendráj...izére tettem:mentettem és"véged"ha nem teszel az ügyben!!!!
                  Végem bégem! - mondta a janicsár és meghala volt!

Csak a pontosság kedvéért: két hete elégeltem meg, hogy a motorom nem halad. Bizonyságom rá a lángoló kipufogócső. Elmondhatom, hogy kipolírozva, letömítve fel vannak szerelve. A gázszektor is kijavitva. Finoman ereszti vissza a súbert. Alig hallhatóan koppan a vÄ—gállás.

De jólesett a válonnveregetéses biztatás. (Utána fölsegít, leporol )
                  Kíváncsi vagyok már nagyon a hangjára, ezért az indítási projekt most az első. Utána jön a fék és az elektromosság. Végül a festésjavítás.

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Nálunk ezt Fütyi-nek hívják.
                    Az a kis fas.ság, ami kilóg a számítógépből.
                    És ezt nem én találtam ki, nemeldobnvaló csajoktól hallottam
                    Ezek után meg sem kérdem, hogy az usb-csatlakozót hogyan nevezik? Ahova ugyebár a pendrájt bedugják. Ha publikus írd meg.

Komment

Nekem a pannoniám lengőkarja tűgörgős. Zahi súgott, hogy mit vegyek és mit gyártassak bele. Nekem nem kell többé bronzpersely...tökéletes lett a lengővilla. Valószínű a CZ-be is lehet valamit mekkelni.

Komment

Tovább oszthatnád amennyiben publikus

Komment

A CZ-ben a zsírhiány okozhat problémát maximum. De kíváncsian várjuk a tűgörgős megoldás ismertetését.

Komment

A CZ-ben a zsírhiány okozhat problémát maximum.
                            a pannoniám lengőkarja tűgörgős
                            a tűgörgős is elpusztul a zsírhiánytól, talán még hamarabb is-

Komment

a tűgörgős is elpusztul a zsírhiánytól, talán még hamarabb is-
                              Ez így igaz ! Hiszen kenés minden mozgó alkatrésznek jót tesz , gondold el ha szárazon ...
                              Viszont a müanyag perselyessel összehasonlítva (a silent-block -oshoz képest meg pláne...) , valamiért stabilabbnak tűnik ... , a kenőanyag könnyebben bejut a görgők közti nagyobb hézagok miatt , továbbá kevésbé szorítja ki a kenőanyagot is . Kb 3-4 éve bizonyítgat , igaz csak ritkán van használva ...de akkor rendesen .

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X