Közlemény

Collapse
No announcement yet.

634 cafe racer építése

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    #31
    Azért, az hogy az eredeti helyre nem felhasználható, nem jelenti azt, hogy szar...Azért egy szétfurkált végű első-hátsó sárvédő még nem a világ vége...az úgyis le lett vágva. Meg egy magányos ködlámpát sem tudok máshová tenni, meg széles hátsó részű 634 blokkházam is több van, mint elég. Első körben örülők, hogy ha menni fog az alap, utána meglátjuk mi kell még.
    sepy, zahi és mátéapu kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

    Komment


      #32
      Karinthy Frigyes : Tanár úr kérem XIII fejezet ( Magyarázom a bizonyítványomat)
      O.K. értelek , csak most értem haza éjszakás műszakból ...

      wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      az hogy az eredeti helyre nem felhasználható, nem jelenti azt, hogy szar..
      Majdnem... . " De hát tiszta jó alkatrész még ez, csak a helyét kell megtalálni ..." Jó, jó tovább nem folytatom ezt a modortalanságot . De azért abban is van igazság amit leírtam , nem ? Igaz , én hátsó sárvédő és lámpa nélkül látom a gépet , a blokkházat meg (ha már van ) mivel akarod telerakni .(szerinted le tudod vizsgáztatni ilyen szedett , vedett cuccokkal ? Vagy amatőr versenyen nevetteted ki magad a hozzáértő közönség előtt ...) Félre ne érts ,nem b@...atni akarlak , csak az építő jellegű véleményed érdekelt volna , erre előjössz a sárvédővel , meg a lámpával , ami ebből a szempontból szinte lényegtelen .Tényleg ne sértődj meg , nem akarlak bántani !!!!
      Egyszóval mik az elképzeléseid , amelyek műszakilag is megállják a helyüket , kivitelezhetőek , illetve kivitelezésre érdemesek ... Írod: Örülsz , "ha menni fog az alap" .... rossz hozzáállás , helyesen : Menni fog az alap a következő változtatásokkal : ... .Igazándiból készülsz valamire , amit nem teszel publikussá , de nem akarsz bele invesztálni sokat , csak passzió az egész ... ???
      Részemről az elképzelés az , hogy az évek óta megrendezett amatőr hegyi felfutón jó volna a vas hangját hallani (ha már papírok nincsenek , így más lehetőség nem igazán van ), esetleg a nézők hitetlen pillantásait begyüjteni ... és jól érezni magamat .Csinálni egy jó napot a bevállalós versenyzőnek , a nézőknek, és jókat derülni a régi "depószökevények" sztorijain.

      Komment

      Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X