Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Kerékpár váz tábla rögzítése
Collapse
X
-
szerintetek merre induljak el
Közel 20-évig minden kidobott alkatrészből kiszedtem a csavarokat,mára meguntam.Flakonokban rakosgatom,ajánlom a mostaniaknak is,ritka eset mikor nincs megfelelő."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
-
Nekem M1,6-os kellene. Persze Miskolcon még M3 is alig akad a csavarboltokban, amikor ezt mondtam meg olyan szépen nézek rám(kb mi a szart akar ez má megin, állandóan jön a kis szar 3-as csavarokér, mennyem má a francba...)
No de sebaj, íbéjen lehet venni akármilyet. Nem drága és ingyenes a szállítás. Probléma hogy várni kell rá 2-3 hetet.
- 2 likes
Komment
-
Sziasztok!
"Most jövök" (Nyilván nem este 7 kor.) Szeged két legnagyobb csavarboltjából, az történt amit előre tudtam.
Nagy város Szeged biz mondom én, de semmit se lehet venni! Mind a kettő helyről elküldtek hogy nincs.
Az egyik helyen le is írom hogy zajlott.
köszönés,stb a csavar megmutatása után:" -Nekünk csak M2-es van, de ez nem M2-es hanem legalább M2,5 ha metrikus, nekünk csak M2-es van! Kösz."Utoljára szerkesztve a következő által: dott; 2016 febr. 27, 18:52.
Komment
-
Nagy város Szeged biz mondom én, de semmit se lehet venni!
De tök érthető: olyan alacsony a kereslet, hogy senki nem akarja készletezni. Főleg ha a vevő kitalálja, hogy neki nem jó a 40-es hossz, hanem 45-ös kell és hiába a készlet, megint nem adott el semmit.
Egyébként sikerült pontosabbat kiderítened a menetről? Beszélgettünk a menetfésűről, igaz nem itt, hanem fórumon kívül.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
Komment