Közlemény
Collapse
No announcement yet.
1983-as 205 kilométert futott Romet Kadett beüzemelése
Collapse
X
-
Gratulálok, szép, megkímélt példány! Nagyon ritka az ilyen! Mióta vadászok én is ilyet...
Sajnos rajzokkal nem tudok segíteni. Ha belegyógyult a benzin, akkor az első lépés a tank leszerelés, alapos, többszöri átöblítés benzinnel, vagy valami erősebb anyaggal (pl. etanol). benzincsapot is biztosan szét kell szedni, ki kell pucolni. összerakásnál érdemes szűrőt is beiktatni a benzincsőbe. Karburátort is biztosan szét kell kapni, a belseje is biztos teli van lerakódással, trutymóval... Hirtelen kb. ennyi a tennivaló.
Gyújtáskapcsoló középállásban bekapcsolva, jobbra fordítva kell leállítani, balra világítás. Kormányon lévő kapcsolóval lehet váltani a tompított/fényszóró állást.sepy kedvelte ezt.
- 1 like
-
Szia Ifás!
Te azért nem vagy kezdő sem a fórumon, sem a motorszerelésben. Tudod, hogy a letöltések között van egy csomó rometos cucc is. Onnan bármit letölthetsz. JA és egy csomó hozzászólás is van benzintank tisztítás témában.
Apropó, nem láttam a kiállításon a fehér fékdobos Pannóniát. Átfestetted?
Üdvözlettel: CZsoltisepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Romethoz nem jó a hikomol k a bakelit lamella hajlamos a megcsúszásra, a gyenge rugóerő miatt nehezen préseli ki a sűrű olajat. A parafa lamella pedig letapad az utángyártott lamellákból kipotyognak a parafa betétek. Gyárilag a Lengyelek 15W 40-es motorolajat írnak. Nekem a Komarnál bevált.Cooter kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem győzőtt meg a megbízhatóságáról!
Ha fontos, sürgős dolgod van, ne ezzel indulj el. És csak olyan messzire menj, ahonnan még haza is tudod tolni. De én akkor is imádtam! Megvannak a maga trükkjei, amiket ha betart az ember, akkor azért rikán hagy cserben.
- 3 likes
Komment
-
No ez a Pró és Kontra!Dongós a mondandód közepén a lényeg .Én is toltam csak untam a reggeli tornát melyet „Ő” szabott meg időben.Az viszont jó benne kicsi a súlya és könnyű tolni!
Egy biztos, szerelni vágyóknak kiváló tanulógépek ezek a régi szoci segédmotorok.
- 2 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseutóbbival pedig lehet akár 10 km-t is biciklizni. Kipróbáltam
- 2 likes
Komment
-
Cooter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemindenféle hiba nélkül teljesítette a távod oda vissza
Komment
Komment