Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MZ TS 250 duda és fénykürt

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    MZ TS 250 duda és fénykürt

    Sziasztok!
    A következő lenne a problémám. Adott egy MZ ts 250 -es motor. Nem tudok rájönni, hogy hogyan kellene működnie a dudának és a fénykürtnek.
    A bekötések elvileg jók. Ha a fényváltókapcsolóban a duda nyomógombhoz kötöm a dudát, akkor nem szól, a fénykürt megy. Ha a fénykürt helyére kötöm, akkor duda van (kivéve ha reflektor-on van a világítás, hiszen akkor, helyese, nem lenne fénykürt). Akárhogy nézem a fényváltókapcsolóban a duda csatlakozását, egyszerűen nem látom, hogy hol lenne az áramkör másik fele. Bejön a kürt vezetéek, de sehol a folytatás.. nincs áramkör, csak "fél". Megnéztem egy másik kapcsolón is, ugyanez a probléma. Van esetleg ötelete vkinek, hogy hogyan is kellene működnie? Hol kellene mennie a dudánál az áramkör másik felének?

    Köszönöm!

    Gábor

    #2
    Én pannoniával jártam ugyan így. Nem tudom hogy próbáltad, de nekem is jól volt bekötve, viszont úgy próbáltam ki hogy nem volt a kormányon. Mikor felraktam a helyére akkor a kormány lett a "test" és hibátlanul működött. Lehet valahova a másik "felét" a vezetéknek le kell testelni valahova.

    Komment


      #3
      Ezt írták másik fórumon is, hogy a kormánynak kell lennie a testnek.. Kipróbálom.. köszi!

      Komment


        #4
        Sziasztok!
        Tankgumit tudtok eladót?

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X