Nagyon alattomosan jött elő ez a hiba.Azt vettem észre hogy különös vibrációt érzek a futómű felől de nem volt vészes.Aztán utána utassal használtam és szinte megszűnt a jelenség nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.Végül úgy alakult a dolog hogy egyik motoros barátom kölcsönkérte a Trophyt hogy el tudja hozni a barátnőjét is a tájtúrára.Szóval kölcsönadtam neki engem meg a csapatból egy másik barát vitt a túrán a TS-ével.Lényeg hogy elindultunk,odaértünk,elkezdődött a túra és az egyik araszolós résznél elszakadt a Trophyn a kuplungbovden.Ebből az sült ki,hogy minden elindulás-amit 5 méterenként meg kellett ismételni a torlódás miatt-úgy nézett ki hogy barátom üresben megtolta a járó motort utassal-de nem szállt le- beküldte egyesbe,ment amíg lehetett és vissza ki üres.A lényeg hogy szerintem Trofi MZ még ennyit nem egykerekezett 100m-en mint akkor az enyém.Aztán az egyik pihenőben kimentettük az egyik Simson első fékbovdenét és beszereltük kuplungbovdennek.Hazafelé már én hoztam az emcettet és akkor már nagyon zakatolt az eleje hiába a két személy súlya.Lényeg hogy az akkori hanyag hozzáállásom és tudatlanságom miatt,nem volt rendszeresen ellenőrizve a kormány alatti szorítócsavar,ami ahhoz vezetett hogy -valószínűleg a heves egykerekezés unszolására is-szépen lenyalta a menetet a kormánnyakról.Szóval így ment tönkre.Egyébként nagy sikert aratott a találkozón a motor és szépen ment végig kivéve a kuplungbovdent.Le is fotózták de már összeolajozott simson bovdenes állapotában ott törlöm a kezem a képen.Akkor voltam 17éves.
Itt mondjuk nem a gyári ülés volt rajta de ettől és a simson fékbovdentől eltekintve teljesen gyári eredeti állapotban volt az utolsó szimmeringig.Hátul még a gyári Pneumant gumi van fent.Ja tényleg az első gumi sem gyári hanem egy Barum.
Itt mondjuk nem a gyári ülés volt rajta de ettől és a simson fékbovdentől eltekintve teljesen gyári eredeti állapotban volt az utolsó szimmeringig.Hátul még a gyári Pneumant gumi van fent.Ja tényleg az első gumi sem gyári hanem egy Barum.

Komment