ApaE eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Motorkuli, Duna oldalkocsi, Pille
Collapse
X
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚgy legyen!
Számom megvan még? Ha odaértél, csörgess meg, én kb. héttől kinn leszekOdinHEM kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos az eső gyakorlatilag elmosta a börzét, úgyhogy az esernyő nyelén kívül nem fogtam semmit...
Viszont örülök, hogy újra találkoztunk -t5- szakival (akinek a párom azt üzeni, hogy a diópálinka első osztályú, és ő is köszöni!)
A Párodnak üzenem: Váljék egészségére!A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
Udv!
Segitseg kellene motorkuli bekoteseben!
Olvastam ,hogy gyarilag ugy kotottek be ,hogy vagy a motoron egett a feklampa vagy a motorkulin.
Nekem nincs meg a gyari csatlakozok a vonoszerkezetrol csak a motorkulin ,de vettem egy + - microfoncsatlakozot ,hogy lecsereljem es arra gondoltam mi van olyankor ha megallit a rendor ,hogy nem eg a hatso lampam (na annak ezt ,hogy magyrazom meg) vagy fogja birni a motor ,hogy ha egyszerre mukodik a motoron es a motorkulin is a hatsolampak?
Komment
-
Sziasztok! Segítséget vagy tanácsot szeretnék kérni a torzio rugós Duna oldalkocsimhoz. Hosszas folyamat után végre sikerült kivenni a lengővilla bronzperselyét a vázból. Ekkor jött a hidegzuhany, mert a vázat mérve 1mm-es ovalitást mérek 41-42mm átmérőben. Ehhez nem lehet perselyt illeszteni, mert ugyebár az is ovális lesz beütés után.
Volt valakinek hasonló problémája? Hol vállalhatnák el az esetleges váz felfúrását? vagy a persely dörzsárazását?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Komment
-
ApaE
-
ApaE
-
ugyan olyan anyagu mint az ules anyaga
(kocsik,teherautók ajtógumijai is szóba jöhetnek, ha találsz megfelelő profilt.)
Engem is érdekelne könnyebb alternatíva, ha van, mert az enyémek sajnos eléggé "házi"-ak.
Üdv.:MajdánkaLC 9246 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment