Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia blokk és váz számozása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Hello!
    Hozzájutottam egy pannonia blokkhoz, de sajnos nem tudom beazonosítani milyen modellhez tartozik. Tudna ebben segiteni? Motorszám : 5/040398 A hengerfejen a gyertya középen van. A motorszámtól pár cm-re egy kör van beütve benne 41. Köszönöm segítségét elöre is!

Komment

Csinálj egy fotót arról a hengerfejről, hátha érdekes.

Komment

664v6 kedvelte ezt.

Komment

Holnap lefotózom és
          feltöltöm a képet!

Komment

Click image for larger version

Name:	1.jpeg
Views:	1
Size:	77.7 KB
ID:	133325Click image for larger version

Name:	2.jpeg
Size:	87.7 KB
ID:	133326Click image for larger version

Name:	3.jpeg
Size:	81.6 KB
ID:	133327Click image for larger version

Name:	4.jpeg
Size:	88.6 KB
ID:	133328
            Erről lenne szó. Vicces lesz ha kiderül, hogy nem is pannonia, vagy csak részben az...

Komment

664v6 kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm! Akkor a T5 irányába kezdek el nézelődni. Nem tudom még milyen meglepetéseket találok a blokkon belül...

Komment

A blokkon belül nagy eltérést nem kellene találnod, MAXIMUM az ablakos kapcsolószerkezet (vagy hogy hívják) változott
                  az idők folyamán.
                  De amúgy a T5/P10 a hengerbe és hengerfejbe tér csak el egymástól. (na jó meg a p10 hengerrel erősebb állítólag)

Komment

kollarg kedvelte ezt.

Komment

Mindenképp a '65 T5 helyreállítása a cél. Már "csak" '65-ös T5 vázat kell szereznem.....

Komment

Üdv Mindenkinek,

Ha a vázba beütve TL6/4-XXXX van, akkor ez milyen Pancsi? Tábla nincs, nagyon jellegzetességek se.
                        köszi

Komment

Késői TL, vagy kezdeti TLT. Ha van rajta oldaldoboz akkor már TLT.

Komment

Köszi, Van doboza, úgyhogy TLT. Későbbi mocikba beleütötték hogy TLT, vagy mindíg csak a TL beütés szerepelt?
                            Más.
                            Szoktam a Mátrában kocsikázni. Valamelyik településen van egy Pannónia Múzeum, a kerítésen két Pancsival.
                            Esetleg ez a település éppen Mátraterenye?

Komment

Nem, nem az Recsk, de éppenséggel már nincs olyan messze. Tudtommal a TLT is TL beütéssel mentek a szám a lényeg. Igazándiból 56 végétől már TLT-ről beszélhetünk, de ez is egy elég átmeneti időszak. Nekem is van 56-os TL-em is.
                              Baka kedvelte ezt.

Komment

tlb felujitas

üdv...tanácsot szeretnék kérni... szerelem szét a tlb 1960 as pannoniat.. nem igazán vagyok képben a számjaival.. ugye ez egy régi fajta román forgalmi(nincs benne alvázszám feltüntetve) EZ NEM IS VOLNA BAJ..a nyaktáblán a szám a következö 5/0663, a váz also részén van TLB 60-5. EZ JÓL VAN IGY? TUDOMÁSOM SZERINT A MOTOR UGYAN ILYEN KODDAL KELLENE LEGYEN... de nem !!! az enyémé 3 60/66311...(az elsö hátmas szerintem inkább B betü) a blokk oldalán. persze a forgalmiban 3 van ..ha tud

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X