Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia blokk és váz számozása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kedves Dott!

Kérdezd meg a pénzhamisítótól,hogy hamisított e már pénzt és azt is,hogy számodra,hamisítana e?Azt már többször leírták a fórumon,hogy annak idején,az alkatrész-kereskedelem,forgalmazott számozatlan blokkokat,pl.,olyan esetekre,mikor a blokk valamely részén olyan törés keletkezett,melyet csak a blokk teljes cseréjével lehetett rendbe hozni.

Amennyiben sikerül vásárolnod egy számozatlan blokkot,mi a fenének azt kopákolni,-ami azután már,tényleg törvény ellenes.

Üdvözlettel:Che
    supermax kedvelte ezt.

Komment

norinco és supermax kedvelte ezt.

Komment

Erről egy Hofi-vicc jut eszembe, de átalakítva az esethez mert a "mindenki" szó sértő lenne, talán így már nem sértő:

Néhányan belepisilnek a medencébe, de ők sem a trambulinról.

Szerintem van ennek hivatalos módja is, én úgy tudom, ha bizonyíthatóan (gondolom hivatalos szakvélemény) nem kicsiszolt a blokkszám tehát nincs motorszám, és nem megváltoztatva vagy eltüntetve lett, akkor az NKH (Kekkh rábólintásával) ad számot, régebben ez volt az AF-es szám, ez már megszűnt, és helyette a motorkódot(veteránnál gondolom valamit "generálnak") ütnek be, vagy csak plakettet kap, persze az a legbiztosabb ha megérdeklődöd az Nkh-nál.
        soveny kedvelte ezt.

Komment

Uru váznyakán is AF-es szám van beütve, mivel ennek a planeta szériának nem volt nyaktáblája -nem fért bele az akkori szovjet tervgazdálkodásba
          supermax kedvelte ezt.

Komment

UK, soveny és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Tisztelt Uraim !

A fenti hsz-ok fényében ,jelezném hogy én szivesen magamra veszem azt a terhet ,ami esetleg egy szám nélküli új (üres )dunuvia blok birtoklása jelent a tulajnak.
              Szivesen átveszem -ezzel leveszem a válláról ezt a lelki terhet .
              Egyben szeretném kifejezni azt az örömöt amit azért érzek ,hogy egyre kevesebben vagyunk (vagyok ) akik józan ésszel ,saját erkölcsi alapokon ,stabilan állva gondolkodnak ---ellentétben a szabályos ,hivatalos , ....

Komment

mir-mur és supermax kedvelte ezt.

Komment

Engem az bosszant, hogy régen újból beütötték ugyanazt a vázszámot motorszámot ha az megrongálódott, de mondjuk még látszott a lényeg. Vagy rosszul tudom? Manapság meg tele ütik a fél motort millió betűvel meg számokkal Nagyon durva szavakat varázsolnék ide.... Remélem aki kitalálta már vissza kapta az élettől kamatosan!

Komment

azért tényleg nem bánnék egy dankó blokkot..

-presze igazad van

Komment

Oké, én megértettem hogy miért lett ez írva, naív voltam a kérdéssel, nem vitanapot akartam

Hasonló, igaz ez már szakmai jellegű, gondolom más is járt már úgy, hogy olyan csúnyán van beütve a vázszámom, hogy nem tudom kiolvasni némelyik számot belőle.
                      Hogy tisztogassam meg hogy ne legyen gond? Gondolom nem felx-el Kis csiszolópapír? vagy kromofág? (a p10 ről van szó aminek a papírjait kéne intézni)
                      Utoljára szerkesztve a következő által: dott; 2012 júl. 29, 15:42.

Komment

Szerintem a fúrógépbe (vagy sarokcsiszolóra) fogható drótkorong kiváló ilyen célokra, kitakarítja a festéket a számokból, de (főleg ésszel használva) egyáltalán nem tesz kárt a felületben és a beütésben.

Click image for larger version

Name:	17054.jpg
Views:	1
Size:	56.3 KB
ID:	131621
                        Utána visszafesteném a vázat, és ha ezután nem látszódna eléggé, más színű festékkel befolyatnám a beütéseket.
                        wsievers kedvelte ezt.

Komment

Okés, megpróbálom. Az a bajom vele hogy vannak számok amiket csak gondolok hogy kb mi lehet. Majd megpróbálom valami jó fényképezővel lefotózni ha drótkorongoztam, mert rendes alvázszám nélkül nehéz lesz papírt intézni.
                          De majd a fotóról szerintem tudtok segíteni majd.

Komment

Üdv.:
                            Nálam a T5H váz számát (festőbarátommal egyeztetve), mikor kész volt a festés visszacsiszoltuk smirglivel(drótkorong is jó) Majd bekereteztük pirossal és több réteg lakkot kapott. Így átlátszó és jól látható.
                            Láttam a D-Csepel fényképét, amit a vizsga bázison megintéztek flex által.Ezt szeretném elkerülni és ha így sem fogadják el, akkor passz....
                            soveny kedvelte ezt.

Komment

Ha tiszta fémre lakkozunk akkor nem fog alatta rozsdásodni?
                              You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

miért ? a lakk az nem festék ?----csak átlátszó..
                                majdánka és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X