Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Krómozott tank felújítása

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nem is annyira rossz az a kormány, ha jól tudom Amerikába emelt kormánnyal vitték, legalábbis amit a neten eredeti állapotnak írtak le azon olyan volt, a km-órát úgy is újra kell alkotni, akkor már persze mph-es számlappal és kész az export Max.
    Utoljára szerkesztve a következő által: supermax; 2013 szept. 06, 15:01.

Komment

supermax eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Nem is annyira rossz az a kormány,
      Nem hát. "Jobbkormányos!" Bocs ez nem a Hyde park topic.
      supermax kedvelte ezt.

Komment

Üdv.
        Engem ajánlott Supermax fórumtárs. Elképzelhető hogy ki lehet kalapálni úgy hogy ne látszódjon meg. Amit a weboldalamon látsz tankot az is horpadt volt, de sikerült eltüntetni.
        Először le kell homokfújatni. Aztán végig szoktam csiszolni hogy jobban látszódjanak a a gödrök, rozsdakráterek.
        Utána lehet kikalapálni egy olyan szerszámmal ahol egy golyó van egy hajlított rúdra hegesztve. Ezt kell belülről a horpadásra feszíteni, majd kívülről kis kalapáccsal óvatosan kocogtatni. Amikor kész, rezgőcsiszolóval átcsiszolni, ami kiadja hol kell még kalapálni. Utána jöhet a fémcsiszolás-krómozás.....
        soveny, sepy és 8 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Kár, hogy olyan messze vagy!!

Komment

Lelkesz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Állítólag Nyíregyházán van valaki, aki egy különleges eljárással tud krómhatású festéket fújni, elfogadható minőségben (kültérre is), de nem akadtam a nyomára.
            Én beszéltem már vele, megvan az elérhetősége. Ha kell, írj PM-et.
            Szerintem valami olyasmit csinálhat, mint a beágyazott videón.
            supermax kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X