Nem is annyira rossz az a kormány, ha jól tudom Amerikába emelt kormánnyal vitték, legalábbis amit a neten eredeti állapotnak írtak le azon olyan volt, a km-órát úgy is újra kell alkotni, akkor már persze mph-es számlappal és kész az export Max.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Krómozott tank felújítása
Collapse
X
-
supermax eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem is annyira rossz az a kormány,supermax kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Üdv.
Engem ajánlott Supermax fórumtárs. Elképzelhető hogy ki lehet kalapálni úgy hogy ne látszódjon meg. Amit a weboldalamon látsz tankot az is horpadt volt, de sikerült eltüntetni.
Először le kell homokfújatni. Aztán végig szoktam csiszolni hogy jobban látszódjanak a a gödrök, rozsdakráterek.
Utána lehet kikalapálni egy olyan szerszámmal ahol egy golyó van egy hajlított rúdra hegesztve. Ezt kell belülről a horpadásra feszíteni, majd kívülről kis kalapáccsal óvatosan kocogtatni. Amikor kész, rezgőcsiszolóval átcsiszolni, ami kiadja hol kell még kalapálni. Utána jöhet a fémcsiszolás-krómozás.....
- 10 likes
Komment
-
Lelkesz eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÁllítólag Nyíregyházán van valaki, aki egy különleges eljárással tud krómhatású festéket fújni, elfogadható minőségben (kültérre is), de nem akadtam a nyomára.
Szerintem valami olyasmit csinálhat, mint a beágyazott videón.supermax kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment