Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Köszönöm a válaszokat. Milyen dugattyúk vannak, amikből olcsón gyári újat lehet venni, 68as löketűek, van belőlük 69,5ös körüli furathoz való, lapostetejűek, schnürle huroköblítéses kétüteműhöz valóak, jó minőségűek, lehetőleg 3 gyűrűvel, a csapszeg15-20mm es átmérőig mehet... ne ablakosak legyenek, meg ilyen-olyan megveszekedettek, mint néhány asszem jawa dugó meg nemtommi...
Tudom, ne énekeljen...:-)???
Üdv
Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.
No akkor kibővítve megismétlem a kívánságlistámat:
Dkw-ba kell dugó (jelenleg a csapszegméret töknyolc, egyedi kovácsoltvas hajtókar(eggyel több tényező a megveszekedett költségvetéshez) "custom" csapszegfurattal lesz benne, tuning megoldásokra vevő vagyok, "csak relatív olcsó legyen" a mottó, a motor így is elszállt költségvetéssel rendelkezik... évi 50 km lesz belerakva a gépbe, annyit bírjon ki meg még százhúszezret)
Milyen dugattyúk vannak, amikből olcsón gyári újat lehet venni, 68as löketűek, van belőlük 69,5ös körüli furathoz való, lapostetejűek, schnürle huroköblítéses kétüteműhöz valóak, jó minőségűek, lehetőleg 3 gyűrűvel, a csapszeg15-20mm es átmérőig mehet... ne ablakosak legyenek, meg ilyen-olyan megveszekedettek, mint néhány asszem jawa dugó meg nemtommi...
Tudom, ne énekeljen...:-)???
soveny, TZ: No pedig hazánkban sokan vevők a férc és gánymunkára, bizonyos helyzetekben én sem vetem meg a celluxot és a sziloplasztot, tudod ha épp eladó a motor akkor bármi/minden belefér-na jó ez csak vicc (a foncsort hajlított rugók nélkül is lehet integrálni véglegesen a lámpakeretbe)
Üdv
Utoljára szerkesztve a következő által: stalker; 2010 okt. 19, 21:40.
Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.
Komment