Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Gumiköpeny

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Gumiköpeny

Sziasztok!

Kerestem a fórumon, de nem találtam meg, pedig biztos volt már szó róla. A kérdésem az lenne, hogy Ti milyen gumiabroncsot használtok? Néztem a legolcsóbb a Mitas H01-es, vagy van még picit drágábban Heidenau is.

A Czetkámon Thaiföldi Vee Rubber VRM-015 62P /350*18/- Én meg vagyok vele elégedve, nem kopik olyan hamar, mint a Mitas H01( a gyári Barum nekem sokkal jobban tetszett, mint ez a Mitas-nekem a Mitas 8000 km-t bírt ki a hátsó keréken ) csak a vizes füvet nem szereti...
    A Dnepren Mitas Speedway SW-07 /3,75*19/ salakgumi hátul(elől meg a gyári ruszki) - de ezt műútra nem ajánlom senkinek!
    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 aug. 25, 20:38.
    ici169 és OdinHEM kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Az egyiken Fortune márkájúak vannak (nem tudom van-e ilyen márkával több mintázat, de azt tippelném hogy nincs), nem érzem rossznak. Kb. 5000 km van bennük, feltűnően még nem kopnak, elég jól tapadnak az aszfalthoz.
      Most Mitast vettem, ugyanazzal a H01 mintával, de az még csak annyit ment amennyit összerakva gurítottam a műhelypadlón. Elfogadhatóan néz ki, de majd meglátjuk mit tud a gyakorlatban.
      There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Köszönöm a válaszokat, azt hiszem a Mitas H01-et választom.

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Elfogadhatóan néz ki, de majd meglátjuk mit tud a gyakorlatban.
          Feltettem vizsgára az ETZ-re a Mitas-t hátra, egy év múlva benne voltak a repedések a minta aljába. Ja ! És nulla kilométert mentem vele. Igaz az első Pneumant gumimba is vannak már repedések, csak az még gyári 86-os .
          korompaiistvan és soveny kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X