Közlemény

Collapse
No announcement yet.

roncsból -várat

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Aha, olyanok azok a nem gyári alkatrészek, mint ezen az MZ-n - erre is feltett valami sufnituningos egy burkolatot, ETS tankot, meg beleerőltette a Wartburg lámpáját... (meg közbe volt még türelme felragasztgatni alubetűkkel hogy "Eskort")

[ATTACH=CONFIG]9649[/ATTACH]

Gratulálok hozzájuk, a piroson még én is eldolgozgatnék..
    Urak! Akkor most mi van?
    Az "ESKORT" létező ETS verzió nem?

Komment

Aha, olyanok azok a nem gyári alkatrészek, mint ezen az MZ-n - erre is feltettvalami sufnituningos egy burkolatot, ETS tankot, meg beleerőltette a Wartburg lámpáját... (meg közbe volt még türelme felragasztgatni alubetűkkel hogy "Eskort")

EZ A SUFNI TUNINGOS gép ha eladó erdekelne !

Komment

Tőle balra az a Jawa jobban tetszik

Komment

Az szivem egyik csücskében csak MZ-k vannak, na nem csak ott mert az 2 szoló 1 oldalkocsis 250-es etz üzem képesen
          1ts250/1 ujra élesztésre várva nem férnek el.
          A többit viszont csak értékelni és tisztelni tudom!
          korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

dino125ad eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Urak! Akkor most mi van?
            Az „ESKORT” létező ETS verzió nem?
            Igen, ahogy agyonkrómozott White is létezett tudtommal - éreztem joker szavaiban némi iróniát, ezért gondoltam beszúrok ide egy másik ilyesmi roncsot. Persze ha az a White nem is annyira White, hanem inkább "ráérünk, meg van kis felesleges pénzünk, úgyhogy vágjunk meg krómozzunk" megoldás, akkor én értettem félre és egyből más a leányzó fekvése.

berlin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            EZ A SUFNI TUNINGOS gép ha eladó erdekelne !
            Már megvettem, egy darabig nem lesz eladó biztosan. Egyébként nem sufni, vázszám+blokkszám alapján Eskort.

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Tőle balra az a Jawa jobban tetszik
            Kár, hogy távolabb élsz, a néninél 559-ből van 7 vagy 8 darab egészben - forgalmi van, de adásvételi nincs, mert valószínűleg kidobta őket a férje halála után.
            Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 szept. 05, 23:05.
            korompaiistvan kedvelte ezt.
            There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Akkor csak hagyatéki kellene, ha jól sejtem..

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                ha jól sejtem..
                Sajna nem - mivel adásvételik nincsenek, ezért nem megörökölni kellene, hanem mindenképpen felkutatni azokat akik utoljára be vannak jegyezve a forgalmikba. És mivel a szélrózsa minden irányából össze-vissza lettek összeszedve a bácsi által, ezért roppant melós dolog lenne, főleg hogy 60-70 évesek lehetnek a gazdáik.
                A bácsinak (aki összehozta ezt a gyűjteményt) valamiféle gyűjtögetési kényszere volt. Meg BMW-mániája, van orosz oldalkocsi tenyérnyi német jelvénnyel.
                Lai kedvelte ezt.

Komment

Aki nem ért hozzá az csak a BMW feliratot látja, és máris elkezd tágulni a pupillája örömében
                  pl. Ural M72-re felrakni az emblémát és indulhat is a "parasztvakítás". Ha pedig jobban belegondolunk nem is lenne olyan hatalmas átverés.

Komment

Lai eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Ha pedig jobban belegondolunk nem is lenne olyan hatalmas átverés
                    Erről a bácsiról (akitől az ETS van meg a Jawak is nála állnak, illetve az özvegye által örökölt házban) mesélte a gumis jóbarátom, hogy egyszer két osztrák meg akarta verni, mert ugyanezt a parasztvakítást próbálta eljátszani - de úttörőként, a '90-es évek első felében. A két figura eljött trélerrel oldalkocsis BMW-t venni, aztán kiderült hogy nem Bajorországban született a készülék.
                    OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Merész vállalkozás az biztos !!! De a németek helyében én is kicsit bepipultam volna.Képzeljük csak magunkat a helyükbe-nincs internet meg semmi, csak telefon-tudomásunkra jut,hogy egy általunk régóta áhított gép eladó és módunkban áll megvenni. Nagy boldogan leutazunk Magyarországra és jól pofára esünk. Hát kell ettől szebb történet?

Ha pedig jobban belegondolunk nem is lenne olyan hatalmas átverés
                      -félreértést elkerülve ezt arra értettem,hogy a BMW szolgált alapjául az Ural mkp-nak. De ugyanez megfigyelhető mondjuk az Izs és a DKW között is.
                      Mégis csak jó volt az oroszoknak a háború ! -modernizálták az ipart

Komment

Hát kell ettől szebb történet?
                        Bizony, a bácsika puruttya volt már azelőtt hogy a puruttyaság divat lett volna..

modernizálták az ipart
                        Az biztos: gépgyártás, autó- és motorkerékpárgyártás. Mondjuk lehetett volna békés úton is, viszont a háborús fejlesztések elég sokmindent hoztak a Szovjetuniótól függetlenül is.

Komment

Annyira ,függetlenül' a szovj .-uniotól Hogy családostól vitték a gyárakat .
                          A koreai háborut a német mérnökök ,nyerték' meg .
                          Az amik potyogtak már a MIG -ek látványátol is.

Komment

Ha nem így tettek volna, most nem lenne Izs-em

Komment

Aha, olyanok azok a nem gyári alkatrészek, mint ezen az MZ-n - erre is feltett valami sufnituningos egy burkolatot, ETS tankot, meg beleerőltette a Wartburg lámpáját... (meg közbe volt még türelme felragasztgatni alubetűkkel hogy "Eskort")

Szervusztok, engem érdekelne a piros mz, ha meggondolnád az eladást hívj a 30 9431 360 telefonszámon

Komment

alfa64 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                hívj a 30 9431 360 telefonszámon
                                Szia ! A telefonszámodat , és hogy MZ .t akarsz venni, azt már tudjuk. Mást is elárulsz
                                Tamás78, kollarg és soveny kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X