Közlemény

Collapse
No announcement yet.

T5 hátsó bovden tartó szerelése

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

T5 hátsó bovden tartó szerelése

Szép napot Mindenkinek!

A t5-ösöm hátsó dobféken lévő bovden tartó (beakasztó?) félig törött.Nem akartam tekergetni rángatni.
    Nem tudjátok menettel van a dobba csavarva vagy sajtolták? Arra gondoltam esztergálok egyet a kínai
    esztergámon, de ha nem sikerül kapható ilyen egyáltalán?
    Üdvözlettel: attila45

OdinHEM és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Szerintem a féklapon lévő bowdentartó stiftre gondol. Azt tudom, hogy tekergetni lehet, de hogy hogy van rögzítve? Nálam van egy fékfedél, aminél a csap fel lett hegesztve, és újra lett reszelve(látszik a javítás)...Szerintem zömítve van belül, de aki jobban ért a Pannóniákhoz, az majd megmondja. Nem voltam még rá kíváncsi...eddig.
      OdinHEM és kedvelte ezt.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Üdv Mindenkinek !
          Köszönöm a segítséget ApaE és wsievers.
          ApaE Te nagyon értesz a motorokhoz, hogy kapásból tudsz válaszolni.
          Talán szerelő vagy és van műhelyed is?
          Ha megtanultam képet felrakni, érthetőbb leszek. Nemcsak a t5-höz, a szám géphez sem értek. attila45

Komment

Sziasztok
            Arról lenne szó, hogy van egy Pannónia T5blokkom és a 2. fokozatot néha nem veszi be vagy csak nehezen, de általában rángat elég erőteljesen. Más sebességekkel nincs gond, könnyen veszi a többit. Körváltót, váltótengelyt cseréltem meg azok is ki lettek cserélve ami a fogaskereket csúsztatják. A fogaskerekek meg a tengely is ép semmi kopás nem látszik rajta.
            Szerintetek mi baja lehet??

Komment

Frenki007 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Sziasztok
              Arról lenne szó, hogy van egy Pannónia T5blokkom és a 2. fokozatot néha nem veszi be vagy csak nehezen, de általában rángat elég erőteljesen. Más sebességekkel nincs gond, könnyen veszi a többit. Körváltót, váltótengelyt cseréltem meg azok is ki lettek cserélve ami a fogaskereket csúsztatják. A fogaskerekek meg a tengely is ép semmi kopás nem látszik rajta.
              Szerintetek mi baja lehet??
              Ugyanezzel a problémával küzdök én is. Cseréltem már elég sok alkatrészt de nem sokkal lett jobb nekem sem.
              Arra viszont rájöttem hogy ha 3-asból erőteljesen váltok le akkor szépen beveszi. 1-esból kettesbe viszont sokszor nem veszi be egyáltalán....
              De ha lesz valami fejlemény nálad ez ügyben akkor írj Meg én is írok ha sikerül megoldani.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X