Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Előgyújtás-megszakítóhézag

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Előgyújtás-megszakítóhézag

Üdv.
    Az lenne a problémám hogy szereztem egy új (utángyártott) megszakítót a Pannónia T5-sömhöz. Beszereltem de sehogy sem megy a beállítása. Ha beállítom az előgyújtást (ami sajnos úgy sikerült hogy már tovább nem is tudom forgatni az alaplapot) akkor túl nagy a megszakítóhézag. Egyszerűen nem tudok megfelelő hézagot beállítani mert akkor meg az előgyújtás csökken vagy 1 milliméterre. A megszakító elvileg ugyanúgy néz ki mint a régi gyári.
    Találkozott már valaki ilyen problémával vagy csak én vagyok ennyire együgyű?
    A segítséget előre is köszönöm!

Sajnos én is hasonlóan jártam.
    Vedd ki tedd egy tüskére mindkettőt és meglátod a külömbségeket ha nem tudod korigálni inkáb a régit reszeld fel utána polirpapirral fényesitsd ki tovább birja mint az utángyártott,én a bakelitperselyt tettem még át az nem volt kopott.
    A tartalék az oldaldobozban is egy bontott!
    kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Dannónia eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Találkozott már valaki ilyen problémával vagy csak én vagyok ennyire együgyű?
      Tudnál esetleg valami képet készíteni erről. Hátha ki tudunk találni valamit. Így látatlanba azt mondom, hogy rövidre van hagyva az a rész, ami a bütyökkel érintkezik. Gyorsan hozzáteszem: nem vagyok pannóniás.
      wsievers kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X