Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia főtengely lógás
Collapse
X
-
Sziasztok!
Én minden gépnél sokallnám ezt a holtjátékot. Valószínűleg a csapágyak oldalirányban nincsenek jól kihézagolva. Azért gondolom ezt, mert azt írod, hogy a motor szépen jár. Tehát csapágyhang nem hallható. Márpedig ekkora csapágylógásnál kell, hogy legyen hangja.
Ha oldalirányban a furatban mozognak a csapágyak, akkor az azért baj, mert kiverődik a furat teljesen és újra kell szabályozni, furatolni az egészet.
Hangsúlyozom, hogy általánosságban írom a hsz-t. Pannóniával konkrétan nincs tapasztalatom.
- 2 likes
Komment
-
Tisztelt Ifás!
Pannóniánál szokott lógás lenni, de ez túl látványos.
Vagy a házban lógnak a csapágyak vagy a főtengelyen forognak meg, egyik sem túl jó.
De valószínűbb, hogy a forgattyús ház két oldalán a tengelyen mocorognak a csapágyak a bal külső csapágy pedig a házban(legalábbis nálam már vagy 3-szor volt ilyen felállás).
Mindenképp érdemes lenne belenézni, mert az a Pannóniám is könnyen indult és szépen járt, amelyikben már teljesen berohadtak a csapágyak fixesre.
Szóval inkább egy szétszedés mint nagyobb baj legyen később.
Apropó függőleges irányban lóg? Ha igen kb. mennyit?Utoljára szerkesztve a következő által: majdánka; 2013 aug. 14, 14:52.
Komment
-
Én szedtem szét bontatlan, gyári összeszerelésű, 17 ekm-t futott blokkot, aminél ugyanez volt. Ott sem hézagoltak ám precízen, főleg a végén...
A jó illesztésű vagy méretű főtengelycsap is ritka, mint a fehér holló, talán nincs is. Ha ilyet használunk a motorjainkban, akkor szerintem minimum annyit meg kell tennünk, hogy jól kihézagoljuk legalább a támasztás miatt.sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
majdánka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseApropó függőleges irányban lóg? Ha igen kb. mennyit?
Komment
-
Hogyan lehet a problémát megoldani? Pontosan hogyan lehet kihézagolni a csapágyakat?
Leginkább nagyfateromtól tanultam motort szerelni, sokat mesélt a szolgálati Csepeles élményekről, országjárásairól meg árokparti heftelgetésekről.
Ő említett olyan praktikákat, amik így mai fejemmel elég meredeknek tűnnek... Pl. a csapágyházat valami vésővel, vagy csavarhúzóval meg kell bordázni, és így kellően megszorul benne
Na ilyet nem tennék! Viszont akkor hogyan?
Komment
-
Szolgáltatás - Fémszórás - Ádám és Ádám Kft
Nem a reklám helye, de gondolom hasonlót kell keresni, vagy itt van a fórumon sütiati is..
Komment
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePl. a csapágyházat valami vésővel, vagy csavarhúzóval meg kell bordázni, és így kellően megszorul benneÉn is csináltam régen...
Le lett írva már párszor a hézagolás...Főtengelynél célszerű 2 oldalról csinálni, ha lehetséges. le kell mérni mennyi a tengelyirányú lógása a főtengelynek, és 2 db a mért értéknek a felénél kb 1 tizeddel keskenyebb hézagoló gyűrűt kell csináltatni, és berakni a csapágy külső oldala felől, a csapágy felfekvő külső pereme alá mindkét oldalról. Semmiképpen ne hézagold ki 0 kottyanásra, mert szorulni fog melegen. Amúgy a videón látható mértékű lógás szerintem csak rossz szerelésből, vagy kihagyott (megváltoztatott) alkatrészméret miatt jöhet létre.
Tengelyirányú lógást 1 tized mm-ig csapágyragasztóval lehet orvosolni, e felett perselyezni kell a blokkfelet."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
Pannónia főtengely eltörve - YouTube
A videó nem az én felöltésem, de náluk is elég rendesen lóg a főtengely.
Igazából, attól hogy szépen fut még egyszer sem biztos hogy nincs nagy baja, az én motoromat is használtam vásárlás után, "száguldoztam" vele 100-al, s a mester közölte velem, hogy az alsó tűgörgő el volt törve.Még jó hogy szétszedtem, s nem út közben kaptam valami meglepetést.
Utoljára szerkesztve a következő által: dott; 2013 aug. 15, 22:38.
- 2 likes
Komment
-
Sziasztok! Az én esetemben a főtengely csapágyai könnyedén elforgathatóak anélkül, hogy a tengely is forogna, de nem tudom, hogy üzem melegen, illetve, ha cserélném őket, akkor vajon mi lenne a helyzet. Hiszen ha akkor is elforogna, egyértelműen kéne egy új főtengely, illetve ezt a főtengelyt kéne fémszórással, majd méretre esztergálással felújítani, de ebben az esetben az a probléma áll fent, hogy szerintem a főtengely névleges méretéhez képesti tűrés nagyságát, valamint a tengelyhez használt anyag minőségét nem fogom megtalálni akármelyik bokorban, hanem csak a gyártásnál használt műszaki tervekben. Azt meg max. múzeumba találom meg, de kérdés, hogy mennyire szívesen bocsátják rendelkezésre azt egy motort felújítani vágyónak
Komment
Komment