Közlemény

Collapse
No announcement yet.

TLF Pannonia sebváltó kérdés

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Eredetileg én TLF-nek gondoltam. Az még nem teljesen világos, hogy mi a különbség a TLF és a T1 között?

Komment

Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      mi a különbség a TLF és a T1 között?
      Olvass be ide:
      http://veteran.forum.hu/szerelesi-ke...etessegei-445/
      ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a hasznos információkat!!! Álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen apróságoknak tűnő dolgok is meghatározzák, hogy hová sorolható a motor...most már egyértelmű, az enyém T1-es.

Komment

Sziasztok!

Váltóval küzdök én is a Tlf-n. Kuplungom fel van újítva, olyan amilyennek lennie kell.
          A probléma:
          Néha felfelé váltásnál 2-ből 3-ba nem mindig veszi be a sebességet, olyankor vissza kell mozdítanom a váltókart, és újra váltani..
          Visszafelé 3-ból 2-be szintén ez a művelet.
          Ennek mi lehet a gondja és a megoldása?

Üdv: Sanya

Komment

Komment

belenézek ha lesz időm, köszi a tippet...

Komment

A téma elején kértem a segítségeteket, hogy összeszerelhetőek-e ezek a fogaskerekek?
                Meg tudom erősíteni a biztató válaszok helyességét, ugyanis szépen működik a váltó, nem dobálja a sebességeket.

A 2-es néha reccsen, de erről már sokat olvastam, hogy "normális" dolog. Ha 3-as sebességet kapcsolom, határozottabban kell felhúznom, különben a két sebesség közé megy, de ha megszokja az ember, és jó fordulatszámon váltok, akkor szinte hangtalanul vált. (Na persze nem olyan, mint a P20-asomé volt...)

Ezt a lent a 0 megoldást azon is utáltam, legközelebb TLT-t veszek.

Sima parafás kuplung lamellákat tettem bele, a kuplungommal is elégedett vagyok, könnyedén működik, és puhán indul, nem csúszik.

Összességében, úgy tűnik, a blokk rendben van!
                ptm004 kedvelte ezt.

Komment

ptm004 és Lemezjáték kedvelte ezt.

Komment

Persze, tudom.... De a párom nem tudja, és akkor hogy a fenében magyarázom meg neki, hogy miért kell vennem még egy TLT-t is?!?
                    CZsolti, Örs és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

és akkor hogy a fenében magyarázom meg neki, hogy miért kell vennem még egy TLT-t is?!?
                      Egyszerű: Mert a TLT-n lent van az 1. es, és te ezt már megszoktad!
                      CZsolti és Lemezjáték kedvelte ezt.
                      "Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                      Working...
                      X