Eredetileg én TLF-nek gondoltam. Az még nem teljesen világos, hogy mi a különbség a TLF és a T1 között?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
TLF Pannonia sebváltó kérdés
Collapse
X
-
Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemi a különbség a TLF és a T1 között?
http://veteran.forum.hu/szerelesi-ke...etessegei-445/ptm004 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Sziasztok!
Váltóval küzdök én is a Tlf-n. Kuplungom fel van újítva, olyan amilyennek lennie kell.
A probléma:
Néha felfelé váltásnál 2-ből 3-ba nem mindig veszi be a sebességet, olyankor vissza kell mozdítanom a váltókart, és újra váltani..
Visszafelé 3-ból 2-be szintén ez a művelet.
Ennek mi lehet a gondja és a megoldása?
Üdv: Sanya
Komment
-
ApaE
-
A téma elején kértem a segítségeteket, hogy összeszerelhetőek-e ezek a fogaskerekek?
Meg tudom erősíteni a biztató válaszok helyességét, ugyanis szépen működik a váltó, nem dobálja a sebességeket.
A 2-es néha reccsen, de erről már sokat olvastam, hogy "normális" dolog. Ha 3-as sebességet kapcsolom, határozottabban kell felhúznom, különben a két sebesség közé megy, de ha megszokja az ember, és jó fordulatszámon váltok, akkor szinte hangtalanul vált. (Na persze nem olyan, mint a P20-asomé volt...)
Ezt a lent a 0 megoldást azon is utáltam, legközelebb TLT-t veszek.
Sima parafás kuplung lamellákat tettem bele, a kuplungommal is elégedett vagyok, könnyedén működik, és puhán indul, nem csúszik.
Összességében, úgy tűnik, a blokk rendben van!ptm004 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
ApaE
-
és akkor hogy a fenében magyarázom meg neki, hogy miért kell vennem még egy TLT-t is?!?CZsolti és Lemezjáték kedvelte ezt."Akaraterő és szorgalom, ez a két tulajdonság az, amellyel bármilyen célt el lehet érni."
- 2 likes
Komment
Komment