Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Fém kötegelők helyei és felhelyezése.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Fém kötegelők helyei és felhelyezése.

Sziasztok, valaki fel tudná sorolni, hogy egy 1962-es pannonián hol vannak fém rögzítők, valamint, hogy kell őket felhelyezni.A két lyukas verzióról lenne szó.

Köszönöm

Érdekes téma...meg szívás is ez a rögzítés. Át kell bújtatni, aztán visszahajtani. Én nem tudtam meghúzni rendesen és bántja a fényezést is. Ettől függetlenül a látható helyekre ezt raktam az eredeti kinézet szellemében.
    A km spirált két helyen kell a vázbölcső jobb oldali csövéhez és a féklámpa kapcsolóhoz menő kábelt pedig három helyen a bal oldali hátsó vázcsövön.
    Ezeken kívül nincs értelme, mert nem tart megfelelően. Fekete műanyag kötegelő a kábelek további rögzítéséhez. Persze csak ha belefér a kompromisszum.

Komment

Sziasztok!

En ugy oldottam meg ,hogy fekete tomito pasztaval vagy legyen az szilo ,en azzal bekentem mert nekem is megsertette a vazat igy meg fenn is marad ahova raktam es amikor el akarod tavolitani akkor csak az ujjadal ledorzsolod a ragacsot ....
      A helyes befuzes az engem is erdekelne!!!!

Komment

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Érdekes téma...meg szívás is ez a rögzítés. Át kell bújtatni, aztán visszahajtani. Én nem tudtam meghúzni rendesen és bántja a fényezést is. Ettől függetlenül a látható helyekre ezt raktam az eredeti kinézet szellemében.
        A km spirált két helyen kell a vázbölcső jobb oldali csövéhez és a féklámpa kapcsolóhoz menő kábelt pedig három helyen a bal oldali hátsó vázcsövön.
        Ezeken kívül nincs értelme, mert nem tart megfelelően. Fekete műanyag kötegelő a kábelek további rögzítéséhez. Persze csak ha belefér a kompromisszum.

Akkor ha jól értem a a km spirált a vázbölcső jobb oldalán két helyen kell rögzíteni? Vagyis azon a kb. 40 cm-en két fém kötegelő kell, a féklámba kapcsoló kábelét meg a bal oldali függőleges vázcsőn 3 helyen?Nem sok ez egy kicsit?! Az is kb. 40cm-es szakasz. Én oda egyet raktam mert máshol is egyet láttam. Max 2-2db-ot el tudok ezeken a helyeken képzelni. A kábelek amik a tank alatt futnak én oda 2db-ot raktam. Meghúzni úgy mint egy műanyag kötegelőt szerintem lehetetlen.

Komment

Nem túlzás ez már egy cseppet
          wsievers, mátéapu és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Erre mondja a tanult orosz: -no comment
            zahi és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Annyiból nem, hogy azért műanyag kötegelőt látható helyre nem illik rakni és csúnyább is.
              Amúgy meg szerintem a bal oldali háromra rosszul emlékeztem...

Click image for larger version

Name:	01.jpg
Views:	1
Size:	56.5 KB
ID:	143708 Click image for larger version

Name:	02.jpg
Views:	1
Size:	57.4 KB
ID:	143709

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Csak egy kicsit

Akkor ha jól látom 2-2 db kell. Köszi!
                Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Azért a nem látható helyeken a fekete kötegelő jobb megoldás. 2 okból is jobban rögzít és nem bántja a festést!.
                  Igrich, CZsolti és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Azért a nem látható helyeken a fekete kötegelő jobb megoldás. 2 okból is jobban rögzít és nem bántja a festést!.
                    Harmadik pedig hogy olcsóbb

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X