Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Sziasztok, valaki fel tudná sorolni, hogy egy 1962-es pannonián hol vannak fém rögzítők, valamint, hogy kell őket felhelyezni.A két lyukas verzióról lenne szó.
Érdekes téma...meg szívás is ez a rögzítés. Át kell bújtatni, aztán visszahajtani. Én nem tudtam meghúzni rendesen és bántja a fényezést is. Ettől függetlenül a látható helyekre ezt raktam az eredeti kinézet szellemében.
A km spirált két helyen kell a vázbölcső jobb oldali csövéhez és a féklámpa kapcsolóhoz menő kábelt pedig három helyen a bal oldali hátsó vázcsövön.
Ezeken kívül nincs értelme, mert nem tart megfelelően. Fekete műanyag kötegelő a kábelek további rögzítéséhez. Persze csak ha belefér a kompromisszum.
En ugy oldottam meg ,hogy fekete tomito pasztaval vagy legyen az szilo ,en azzal bekentem mert nekem is megsertette a vazat igy meg fenn is marad ahova raktam es amikor el akarod tavolitani akkor csak az ujjadal ledorzsolod a ragacsot ....
A helyes befuzes az engem is erdekelne!!!!
Érdekes téma...meg szívás is ez a rögzítés. Át kell bújtatni, aztán visszahajtani. Én nem tudtam meghúzni rendesen és bántja a fényezést is. Ettől függetlenül a látható helyekre ezt raktam az eredeti kinézet szellemében.
A km spirált két helyen kell a vázbölcső jobb oldali csövéhez és a féklámpa kapcsolóhoz menő kábelt pedig három helyen a bal oldali hátsó vázcsövön.
Ezeken kívül nincs értelme, mert nem tart megfelelően. Fekete műanyag kötegelő a kábelek további rögzítéséhez. Persze csak ha belefér a kompromisszum.
Akkor ha jól értem a a km spirált a vázbölcső jobb oldalán két helyen kell rögzíteni? Vagyis azon a kb. 40 cm-en két fém kötegelő kell, a féklámba kapcsoló kábelét meg a bal oldali függőleges vázcsőn 3 helyen?Nem sok ez egy kicsit?! Az is kb. 40cm-es szakasz. Én oda egyet raktam mert máshol is egyet láttam. Max 2-2db-ot el tudok ezeken a helyeken képzelni. A kábelek amik a tank alatt futnak én oda 2db-ot raktam. Meghúzni úgy mint egy műanyag kötegelőt szerintem lehetetlen.
Annyiból nem, hogy azért műanyag kötegelőt látható helyre nem illik rakni és csúnyább is.
Amúgy meg szerintem a bal oldali háromra rosszul emlékeztem...
Komment