Pannónia T5 -ösöm van. Tudna nekem abban segíteni valaki, hogy miként lehet a gázkart leszerelni a kormányról? Ki akarom cserélni a kormányt, de hogy ezt miként lehet leszerelni, lövésem sincs. Köszönöm a segítségeteket!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia T5 gázkar leszerelése
Collapse
X
-
Csináltam képeket.
Közben rájöttem hogy tévedtem kicsit, nem minden típusnál volt lent az összefogató csavar. Nem tudom hogy hányféle volt, de én legalább háromfélét láttam már, kétféle van nekem. Az egyiknél a két összefogó csavar felülről megy bele. A másiknál alulról(műanyag mind a kettő)
A képek nem valami jók, de láthatóak a csavarok.
Másik dolog ami hasznos lehet:
A 2. képen 4 csavart látni, abból az egyik középsőt én faragtam bele. Gyárilag ott belül egy műanyag pöcök volt, ami letört, úgyhogy fúrtam oda egy lyukat, fúrtam bele menetet és raktam bele egy csavart. Ez akadályozza meg a gázkar elfordulását a kormányon.
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsináltam képeket.
Közben rájöttem hogy tévedtem kicsit, nem minden típusnál volt lent az összefogató csavar. Nem tudom hogy hányféle volt, de én legalább háromfélét láttam már, kétféle van nekem. Az egyiknél a két összefogó csavar felülről megy bele. A másiknál alulról(műanyag mind a kettő)
[ATTACH=CONFIG]20754[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]20755[/ATTACH]
A képek nem valami jók, de láthatóak a csavarok.
Másik dolog ami hasznos lehet:
A 2. képen 4 csavart látni, abból az egyik középsőt én faragtam bele. Gyárilag ott belül egy műanyag pöcök volt, ami letört, úgyhogy fúrtam oda egy lyukat, fúrtam bele menetet és raktam bele egy csavart. Ez akadályozza meg a gázkar elfordulását a kormányon.
Azt meg tudnád mondani, hogy a T5 markolatában volt-e rugó vagy sem?
Komment
Komment