De ha nem veszitek rossznéven kedves fórumozó Kollegák,
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia henger tuning
Collapse
X
-
És mert az ember kisérletező kedvű, vágyik a felfedezésre, az alkotásra...
- 2 likes
Komment
-
A totalbike-on olvastam ezt a hozzászólást, egy MZ ES 250-est szadiztak éppen
Bervas kollega az, aki tanár létére, tervezett, és ki is vitelezett egy 5 sebességes váltót a saját P12-jébe...
"bervas Amilyen zömök meg semmilyen külsejű ez az ES 250, olyan ügyesen meg lehet csinálni.
A képen a kormány szerintem lejjebb áll, mint kellene. Van hozzá gyári kiemelt túrakormány, azzal kellemesebb.
Ismerős kicsit megfésülte a belét, tett rá rendes bowdeneket, ikertrafót, meg második gyertyát a hengerfejbe. Csúnyán megindul a gép, még két személlyel is. Bőven 100 km/h felett utazik két személlyel.
2010.09.20 15:13:37"
- 2 likes
Komment
-
Megtaláltam a twinspark blokkot! Csak rossz helyen kerestem...
Pannónia blokk. (Motorkerékpár - Motorkerékpár alkatrész)
- 2 likes
Komment
-
megizzadtm mire sikerült ---...a képeket betenni :..ez volt ma hajnalban , mielött bejöttem melózni .Meg egy délután mire ide eljutottam . Innen már ló... az egész , egy menetfúrás , kicsi kézi formázás , a régi menetbe egy javító berakás , homok , átadás --
Szóval ha valakit érdekel , vállalok oldalgyertyás fej kompresszió növelő vagy csak sima ,tömítőfelület jav.esztergálást ---valamint 2,3, vagy 4 gyertyásra alakítását .
A felfogó szerszám elkészült --a mostani megrendelő kifizeti --aki meg akarja tőle kibérelheti
- 13 likes
Komment
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn oldalgyertyásat szeretnék átalakítani középgyertyásra, azt is megcsinálod?
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése[ATTACH=CONFIG]22543[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22544[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22545[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22546[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22547[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22548[/ATTACH]
Komment
-
Ajánlom figyelmetekbe a két szekunder kivezetős, 6 voltos Ural trafót :-)"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
Komment