Mai napon kezdtem kiuriteni vagy ket dobozt es talsltam egy koteg Pannonia bovdent meg egy par mutyurt a csapagyak made in hungary.Meg egy masik erdekesseg ez egy Kawasaki z900 lancszett duplex a napokba fojtatom a lomtalanítást van meg egy par doboz amin atragom magam biztos talalok valdmi jot
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia modernizálás!
Collapse
X
-
Töröm a fejem, ezért szeretnék tőletek tanácsot kérni. A P20 váza homokszóráson van. A felújítás végén szeretnék majd OT-s rendszámot szerezni. Elfogadható vajon az OT vizsgán az átalakítás 12 V-os VAPE gyújtásra? Tudjuk, mennyire sérülékeny-esékeny az eredeti gyújtás. Ugyanezen okból vacilálok a felső tűgörgős Yamaha hajtókar beépítésén. Nem látszik kívülről, de szerintem csökkenti a dugattyú felhevülését. Mit szóltok a változtatások átmehetnek a vizsgán? Előre is köszönöm a véleményeket, tapasztalatokat...
Komment
-
beothy58 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA felújítás végén szeretnék majd OT-s rendszámot szerezni. Elfogadható vajon az OT vizsgán az átalakítás 12 V-os VAPE gyújtásra? Tudjuk, mennyire sérülékeny-esékeny az eredeti gyújtás. Ugyanezen okból vacilálok a felső tűgörgős Yamaha hajtókar beépítésén. Nem látszik kívülről, de szerintem csökkenti a dugattyú felhevülését. Mit szóltok a változtatások átmehetnek a vizsgán?
Kaposváron létezett az előmegtekintés is ahol elmondták hogy mi a necces és/vagy a kizáró ok. nem tudom ez mostanában működik-e.
- 5 likes
Komment
-
beothy58 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMit szóltok a változtatások átmehetnek a vizsgán?
De a legjobb megkérdezni, ahogy emu is javasolta. A többi része a motornak mindenesetre legyen korhű, akkor elnézőbbek.Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2023 júl. 03, 21:31.
- 5 likes
Komment
Komment