Közlemény

Collapse
No announcement yet.

fura karburátor

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

fura karburátor

Lenne egy komoly kérdésem a hozzáértőkhöz ( mielött öngólt rugnék ) -az normális ,hogy a Pannónia karburátor két vége , torok ami a flansnira megy és a másik oldalon a légszürő felfogatási helye nem egytengelyü ?
    Magyarul ,ha a légszűrőnél befogom az esztergába a másik oldala kb 2 ,5 mm t üt .

Tudtommal igen ! De ha a kéthengeresét tennéd a tokmányba 5-öt is ütne ! Meg szabad kérdezni hogy milyen okból kell esztergába fogni ???

Komment

..és mi értelme , hogyan fogták -munkálták meg? Ezen a falslevegő problémán bütykölök .

Komment

hogy milyen okból kell esztergába fogni ???
        Hát...én hoztam a bajt a fejére...
        sepy, Noob és Fergusson kedvelte ezt.

Komment

Kicsit bővebben ! nnnnaaa!

A régi melósok , akik a karburátor üzembe dolgoztak sokszor meséltek a gyártásról , hibás öntvényekről .. stb (mert kérdeztem őket )
          A torok , és a súberfurat állítólag méretre volt hónolva , és szerintem készülékben kellett megfogni . .. ???
          Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2015 febr. 04, 23:36.

Komment

Magyarul ,ha a légszűrőnél befogom az esztergába a másik oldala kb 2 ,5 mm t üt .
            szerintem a légszürő-felszerelésnél helyet nyertek vele,gondolom versenytorkot készítesz.üsd fel"enyhén kúpos tüskére" (nem sok maradhatott)nem szerettük mert nem teljesitményes felfogatás,de egyedi dolgoknál a célnak megfelel.
            Az eredeti megoldás a síktárcsa,arra pedig furatmegmunkáláshoz simán be lehet tájolni.
            Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2015 febr. 05, 06:58.
            zahi és Fergusson kedvelte ezt.
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ha nem lenne eltolva nem férne el alatta a két csatorna. (vagy feleslegesen nagyra kellene hagyni a felső részét)
              Click image for larger version

Name:	test.jpg
Views:	1
Size:	41.9 KB
ID:	143720
              Vagy az egész torok van eltolva?
              demeter, CZsolti és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
              Working...
              X