Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Detonál?!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

az ujjadra 400-as papírt tekersz , és csiszolod a "gátat" amíg el nem éred az előirányzott eredményt . De valahol mintha olvastam volna , talán a Ternai -féle motorkerékpárok könyvben ... (utána is nézek !)
    heeegany és demeter kedvelte ezt.

Komment

Az a réteg egy sima, természetes alu oxid réteg lehetett gondolom. De az nem sokat ér...
      Így, hogy oldószeres ronggyal le tudtam törölni...valóban...
      De nem természetes réteg volt, belül a dugattyúban nem volt egyenletes és látszott hogy olyan, mintha rágőzölték volna.

valaki nyithatna már ezzel kapcsolatban egy topic-ot
      Szerintem van dugattyús topic, ha jól rémlik. Van sok tapasztalat a fórumon, én csak azt tudom mondani, hogy Berta-Belcord-Ambika, amelyek a kereskedelemben legtöbbször kaphatók, nem ütik meg csak a 60-70-nel tötyögős szintet. Gyárit ki lehet fogni platina árban, de szerintem az már mind selejt szériákból maradt, meg amúgy se hiszek benne...

Ja, jövő héten megyek horgászboltba.
      zahi és heeegany kedvelte ezt.

Komment

O.K. ezekről a márkákról , továbbá a hajóson készült , vagy MZ , esetleg más gyártók termékeiről, különbözők lehetnek a vélemények , tapasztalatok , egész pontosan erre gondoltam , de hiába van róla topic , ez egy örökzöld téma !!!!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X