Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
az ujjadra 400-as papírt tekersz , és csiszolod a "gátat" amíg el nem éred az előirányzott eredményt . De valahol mintha olvastam volna , talán a Ternai -féle motorkerékpárok könyvben ... (utána is nézek !)
Az a réteg egy sima, természetes alu oxid réteg lehetett gondolom. De az nem sokat ér...
Így, hogy oldószeres ronggyal le tudtam törölni...valóban...
De nem természetes réteg volt, belül a dugattyúban nem volt egyenletes és látszott hogy olyan, mintha rágőzölték volna.
valaki nyithatna már ezzel kapcsolatban egy topic-ot
Szerintem van dugattyús topic, ha jól rémlik. Van sok tapasztalat a fórumon, én csak azt tudom mondani, hogy Berta-Belcord-Ambika, amelyek a kereskedelemben legtöbbször kaphatók, nem ütik meg csak a 60-70-nel tötyögős szintet. Gyárit ki lehet fogni platina árban, de szerintem az már mind selejt szériákból maradt, meg amúgy se hiszek benne...
O.K. ezekről a márkákról , továbbá a hajóson készült , vagy MZ , esetleg más gyártók termékeiről, különbözők lehetnek a vélemények , tapasztalatok , egész pontosan erre gondoltam , de hiába van róla topic , ez egy örökzöld téma !!!!
Komment