Közlemény

Collapse
No announcement yet.

A kondis kondi, meg ami kisült belőle

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Igrich
    Az biztos hogy jó lenne valami, amivel egy kicsit lehetne lefaragni a hirtelen feszültség emelkedésekből a világítási körben,.
    Szívesen.

De nincs ott szerintem hirtelen feszültség emelkedés, szépen szinuszosan (vagy valami ahhoz hasonlóan, de mindenképpen folytonosan) váltakozik.

Az ohmikus fogyasztó, mint az izzószál nem bánja ezt, mert a feszültség változáshoz képest nagyságrendekkel nagyobb az izzószál hőtehetetlensége, ezért viselkedik úgy, mint ha az effektív feszültségnek megfelelő (ez mindig a csúcsfeszültségnél kisebb az ilyen váltakozó áramnál) egyenfeszültségnek megfelelő áram folyna rajta.

Szerintem nem kell oda semmi.

A gyújtásnál a megszakítókalapácsnál más a helyzet, a megszakítás pillanatában összeomlik az áramkör, ami valóban hirtelen változást jelent egy szinuszos lejtéshez képest.

A fényváltókapcsolónál lehet gond, hogy ahogy átváltasz nagyobb fordulaton országúti/ reflektorra, ott kap a hátsó lámpa egy áramlökést, és ezt szokták orvosolni, valahol van is róla szó a Fórumban...)
    Utoljára szerkesztve a következő által: Lemezjáték; 2016 máj. 29, 21:24.
    mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Na ? kimegyünk ?...
      Mi mán tavaly is voltunk, és jól mulattunk.

Komment

Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        A fényváltókapcsolónál lehet gond, hogy ahogy átváltasz nagyobb fordulaton országúti/ reflektorra, ott kap a hátsó lámpa egy áramlökést, és ezt szokták orvosolni, valahol van is róla szó a Fórumban...)
        Van bizony. Talán az akkutöltés témában?
        Lemezjáték kedvelte ezt.

Komment

Volt egy mezítlábas csapat mely 4 főből állt kik képviselték a csapatunkat emlékeim szerint. Joker ott leszünk!! Máté még a végén Te fogod kölcsön kérni Joker felvetésében szereplő utasát az első találkozó előtt vetette fel Zoli. Sajnos nem hozta el .

Komment

4 főből állt
            Téves:azért kicsit többen voltunk..........

- - - Updated - - -

Joker felvetésében szereplő utasát
            Remélem még nem kell!
            Fergusson kedvelte ezt.
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ja, még kérdés a találkozóról. Attól nem félek, hogy szomjan halunk, de lesz valami étkezési lehetőség? Vagy hogy szokott lenni, mert én még nem voltam. És nem akarok éhen halni. erre kényes vagyok.
              Vagy közös kotyvasztás?

Komment

nem akarok éhen halni.
                Engem csöpögtetett kenyérrel vártakcsak valami fura okból???sosem értem a végére

És valahogy soha nem voltam éhes,pedig olyat ettem,amit egyébként a számba nem tennék(Rettenetesen válogatós vagyok),viszont kedvesen kínálták és tényleg jól esett!!!!!
                Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2016 máj. 30, 20:16.
                CZsolti és zahi kedvelte ezt.
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Egyre megnyugtatóbb hírek! Kedvemre vannak!

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    de a nagyágyu kilétét illetően még kéretem magam egy kicsit , mert ő az ász !!!

Senki nem kiváncsi ? már kiböki az oldalam érdeklőggyetek má !

Komment

Senki nem kiváncsi ?
                      Arra nem,csak a balkán érdekel,de biztos ami biztosviszem a pöttyös kendőmet!
                      zahi kedvelte ezt.

Komment

Téves: azért kicsit többen voltunk...
                        4 fórumtag + 3 vendégmunkás + 1 pár helyi magyar állampolgár

- - - Updated - - -

érdeklőggyetek má !
                        Jóker te honnan vagy megint ilyen jólértesült?
                        Utoljára szerkesztve a következő által: madorka; 2016 máj. 30, 20:50.
                        zahi és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

érdeklőggyetek má !
                          Csak nem CSocsesz vagy Bunyos Pityu ?
                          pedig olyat ettem,amit egyébként a számba nem tennék
                          Gondold meg mit beszélsz, mert az idén nyers krumplit eszel !

- - - Updated - - -

de lesz valami étkezési lehetőség
                          Nézd vissza az előző évi képeket !

Komment

idén nyers krumplit eszel !
                            Igen:és utána egy évig,mindenki azt röhögi,hogy nem vettem észre!

Komment

Bunyós pityúúúúúúúúúúú !

Komment

Ma kaptam egy szuper hd és mindenfajta flinces flancos glindces glancos televíziót.
                                Elvinném. Tán be tudna illeszkedni... Íme:
                                Click image for larger version

Name:	kekes_2.jpg
Views:	1
Size:	21.9 KB
ID:	148798
                                Figyelitek az oldalán a tekerőt? Király! Az összes műsor vételére képes, amit én nézek!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X