Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Aki anno amatőr bunyósként állva maradt Lennox Lewis és Mike Tyson ellen is, ami azért eléggé becsülendő teljesítmény.
Nincs is semmi bajom azzal, ha a mai kor divatjának megfelelően (celebként) ünnepeltetné magát mint ilyen kiváló sportoló. Biztos nagy sikert aratna nálam azzal is, ha a helyszínen lévő négerek közül kettőt- hármat kiütne.De arra irigy vagyok, hogy milyen jól meg lehet élni abból, hogy valaki szeret énekelni, na ez már nem tetszik.
Ők sem tudnak ! A szégyen az, hogy a társadalomnak igénye van erre a sok szemétre !
- - - Updated - - -
Moderátor urak ! Rendet kéne rakni. mert már nagy a KÁOSZ ! A lámpafejbe már belekeveredett a Kékes TV, amin éppen brazil szappanoperát nézünk Csocsesszal !
Titus, CZsolti és 5 további látogató kedvelte ezt.
csak szeretek énekelni, és nem tudok
Ők sem tudnak ! A szégyen az, hogy a társadalomnak igénye van erre a sok szemétre !
Engem is ez bosszant!Aki tud:azt a közelébe sem engedik a színpadnak(őt nem lehet irányítani)A gagyit olcsó:és jobb eladni nagy a haszon,a profi ha elmegy nem marad semmi,csak a könnyen pótolható nagy üzlet.......
És ez van az"egyéb"szakemberekkel...
Moderátor urak ! Rendet kéne rakni. mert már nagy a KÁOSZ ! A lámpafejbe már belekeveredett a Kékes TV, amin éppen brazil szappanoperát nézünk Csocsesszal !
Szándékosan hagytam a dolgot elfajulni idáig. Igrichet ismerve sejtettem, hogy beindul az élet. Átnevezem a topicot és kész. Ez lesz a címe: "A kondis kondi, meg ami kisült belőle"
Komment