Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia motorblokk

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• mátéapu
    replied
    joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    és technológia .....
    Apa E. -t kérdezd szerintem elsők között volt aki kúpgörgősre alakította.....

Leave a comment:

• joker
    replied
    Nos kicsit halad a dolog . Villanyak cspágyasítása van soron . Találtam néhány jó szándékú motoros boltot ahol kapni !! Direkt a motorhoz ! a legdrágább -2db , kb 15000 volt ...... néhány nap múlva lesznek képek és árak és technológia .....

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ami régen egyszerűen működött, manapság csak bonyolultan és drágán működhet.
    Szerintem vagyunk ,néhányan akik ,nem tudnak idegen nyelveken.Megyek az utcán látom a vegyesbolt helyett kimondhatatlan valami van írva.és nem tudom mit árulnak bent mert le van matricázva az ablak..pl.kupiba nem akarok bemenni!.Azért bosszant,arra játszanak a cégek,hogy a betévedő úgyis vesz valamit,amit akart... felejtse el.Nagyon sok ismeretlen szót hallok a rádióban tv-ben a mondatokban,nem igazán egyértelmű elképzeléseim vannak néhány gondolatmenetről ezek miatt..Magyarul nem értem miről van szó!

Azt akartam kihozni ezekből,ugyanúgy nem vagyok képes elsőre megérteni egy elhadart kitöltési magyarázatot sem...rosszul látok...nagyot hallok,ezek még segítenek a félreértésekben is.Türelem az ügyintézőknek sincs hiszen nagyon unalmas efféle embereknek magyarázgatni,sokszor hiába.

.A veterán aprón ,szó szerint egyre nehezebben igazodtam el vagy a reklám állta az utam így leszoktam a nézegetését.A mi oldalunk magyarosítása is elapadt,nagyon nehezen találok meg valamit legtöbbször feladom,keresem más oldalakon.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem elveszett a lelke !
    Ami régen egyszerűen működött, manapság csak bonyolultan és drágán működhet. Ez megöli az ilyen oldalakat is, szerintem erre gondoltál Te is. Mindig a túlbonyolítás a hibák oka, de ezt a veteránosok jól tudják.
    Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2023 ápr. 13, 22:35.

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Az egy ideje sajnos már nem működik valami hiba okán.
    Szerintem elveszett a lelke ! ................

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Úgy keresd :Veterán Apró.
    Az egy ideje sajnos már nem működik valami hiba okán. Elvileg folyamatban van a javítása, de eléggé elhúzódik...
    beothy58 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szeretném érteni, hogy a hirdetéseket illetve a hirdetőket hogyan lehetne elérni
    Helyette lehet hirdetéseket nézegetni a jófogáson és a vaterán. Akinek facebook is van, ott is megteheti.
    Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2023 ápr. 13, 22:18.

Leave a comment:

• beothy58
    replied
    Köszönöm, megnézem a Veterán Aprót.

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    beothy58 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    . Szívesen venném, ha segítenének. Üdv, András
    Kedves András,a hirdetési oldalak "más kézen vannak"Úgy keresd :Veterán Apró.
    Amennyiben érdekel miért és ,hogyan látogass bennünket és te is megtudod miért.

Leave a comment:

• beothy58
    replied
    Új vagyok a veterán fórumon. Örömmel látom, hogy ezen a fórumon vannak friss hozzászólások. Szeretném érteni, hogy a hirdetéseket illetve a hirdetőket hogyan lehetne elérni, de eddig nem jöttem rá. Szívesen venném, ha segítenének. Üdv, András

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintetek okozhat-e az esetleg leváló tömlődarab komolyabb kárt a szerkezetben,
    Sajnos a mai gumik elolvadnak az olajban:lásd a csavarhúzók markolatát.... nem félnék ,nem okozhat kárt cseréld az olajat és kész..!

Leave a comment:

• Jankó51
    replied
    Tanácsot szeretnék kérni:
    Amikor legutóbb a kuplungdekli mögött jártam a berugó fogasív ütköző csapján lévő gumi eléggé foszlott állapotban volt (nagyjából 3000 km után, pedig becsszó kiméletesen bántam vele). Kértem a hidraulika boltban olajálló tömlőt és kicseréltem, sőt tettem egyet a másik csapra is (ami a rugót tartja).
    Kb 4000-et mentem és ősszel úgy tettem le a motort, hogy majd a télen ránézek újra, de elmaradt. Szerintetek okozhat-e az esetleg leváló tömlődarab komolyabb kárt a szerkezetben, vagy a kuplunglánc majd szépen ledarálja és kijön az olajcserével. Tudom a lustaság szól belőlem, de nem nagyon szeretek tömíteni.

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    arra a csapra, aminek visszafelé nekiütközik a fogasív....
    Legközelebb a felsőre is tégy:mert az pedig a túlrúgást korlátozza.

Leave a comment:

• Lemezjáték
    replied
    Tényleg király,egyszer már láttam gumiütközőt a fogasívnél,mikor megfogtam szétesett
    Én egy olajálló gumi tömlő darabot tettem arra a csapra, aminek visszafelé nekiütközik a fogasív....

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Tényleg király,egyszer már láttam gumiütközőt a fogasívnél,mikor megfogtam szétesett...az a gumiperem érdekes a fedél alatt az ismeretlen, egészséges és gyári előgyújtás bejelölést nem láttam ,kérlek mérd le nekem,a két jel távolságát !!!

Leave a comment:

• joker
    replied
    A retek külső , bizony nyálcsorgatásra alkalmas belsőt takar :

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information