Üdv mindenkinek a mai nap motoroztam egy kicsit és arra lettem figyelmes hogy az órám 40-nél többet nem akar mutatni pedig a hajamat majd levitte a szél,ha tudjátok mi lehet a gond kérlek irjátok meg,az óra volt már szétszedve de semmit nem láttam rajta,előrre is köszi.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Sumák kilométeróra
Collapse
X
-
csacsa73 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz órám 40-nél többet nem akar mutatni pedig a hajamat majd levitte a szél,ha tudjátok mi lehet a gond kérlek irjátok megA boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 2 likes
-
csacsa73 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜdv mindenkinek a mai nap motoroztam egy kicsit és arra lettem figyelmes hogy az órám 40-nél többet nem akar mutatni pedig a hajamat majd levitte a szél,ha tudjátok mi lehet a gond kérlek irjátok meg,az óra volt már szétszedve de semmit nem láttam rajta,előrre is köszi.
Szerintem az órával lehet a gond, hiszen, ha a meghajtásnak lenne baja akkor szerintem 0-nál állna a mutató, vagy ugrálna.
Üdv
Komment
-
csacsa73 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselátom ráérsz ?de neked sem ártanasepy kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Lehet, hogy korábban letört a rugó vége, és csak újratekerték a rögzítését...............
Kedves csacsa73!
Ha tőlem is elfogadod, megosztom Veled az észrevételeimet.Nekem egyszer volt egy olyan jelenség az órámmal, hogy a mutató fellazult és elfordult a tengelyen, egy olyan 20 km/h-nyit, de utána megint ebben az állásban valahogy úgy megszorult, hogy nem vettem észre a különbséget csak akkor mikor elindultam és kb. hússzal mentem már mire megmozdult a mutató és természetesen kb. hússzal kevesebbet is mutatott.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselelazult mutató megálláskor nagyjából 'lenullázza' magátA boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
Komment