Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Sumák kilométeróra

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sumák kilométeróra

Üdv mindenkinek a mai nap motoroztam egy kicsit és arra lettem figyelmes hogy az órám 40-nél többet nem akar mutatni pedig a hajamat majd levitte a szél,ha tudjátok mi lehet a gond kérlek irjátok meg,az óra volt már szétszedve de semmit nem láttam rajta,előrre is köszi.
    UK, joker és 3 további látogató kedvelte ezt.

csacsa73 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    az órám 40-nél többet nem akar mutatni pedig a hajamat majd levitte a szél,ha tudjátok mi lehet a gond kérlek irjátok meg
    Keresd fel a fodrászodat!
    mir-mur és apacsavo kedvelte ezt.
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

látom ráérsz ?de neked sem ártana

Komment

Nagyon jó paróka és fogsor rögzitőket lehet kapni!!( Na csezdmeg ezt a sok okosságot egyszerre izzadtuk ki!)
        Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2011 szept. 06, 17:07.
        sepy kedvelte ezt.

Komment

Üdv mindenkinek a mai nap motoroztam egy kicsit és arra lettem figyelmes hogy az órám 40-nél többet nem akar mutatni pedig a hajamat majd levitte a szél,ha tudjátok mi lehet a gond kérlek irjátok meg,az óra volt már szétszedve de semmit nem láttam rajta,előrre is köszi.
          Hali!

Szerintem az órával lehet a gond, hiszen, ha a meghajtásnak lenne baja akkor szerintem 0-nál állna a mutató, vagy ugrálna.

Üdv

Komment

Az óra ritkán szokott tönkremenni. A legkézenfekvőbb a spirál hibálya, de mivel mutat az óra én a blokknál a meghalytást szemrevételezném és ha már levettem, a spirálvégét is meghúznám, hátha mégis szakatt!

Komment

látom ráérsz ?de neked sem ártana
              Az óra javítható, a humorérzék az nem!
              sepy kedvelte ezt.

Komment

A spirál blokk felöli végét ha befogod egy aksis fúróba és meghajtod vele min:50-60 között kell mutatnia. Ha mégsem ez történik akkor tényleg az órával v. a spirállal lesz a baj.

Komment

sepy és Che kedvelte ezt.

Komment

köszönöm a válaszokat egyébként az órám 140-es fekete és ahogy apae irta fityegve megyen fölfelé, a spirál vadi új.

kedves t5.
                    ha poénra lennék kiváncsi akkor az elmeosztályra küldenék e-mailt.

Komment

Komment

kedves t5.
                        ha poénra lennék kiváncsi akkor az elmeosztályra küldenék e-mailt.
                        Ne haragudj, ha megbántottalak, többet nem fog előfordulni!

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Lehet, hogy korábban letört a rugó vége, és csak újratekerték a rögzítését...............
                          akkor a 40-es jelensége, már órajavítás után jelentkezett volna és nem a múlt héten mikor a csacsa73 motorra pattant.
                          Kedves csacsa73!
                          Ha tőlem is elfogadod, megosztom Veled az észrevételeimet.Nekem egyszer volt egy olyan jelenség az órámmal, hogy a mutató fellazult és elfordult a tengelyen, egy olyan 20 km/h-nyit, de utána megint ebben az állásban valahogy úgy megszorult, hogy nem vettem észre a különbséget csak akkor mikor elindultam és kb. hússzal mentem már mire megmozdult a mutató és természetesen kb. hússzal kevesebbet is mutatott.

Komment

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              lelazult mutató megálláskor nagyjából 'lenullázza' magát
                              az én mutatóm hússzal lejjebb megszorult a tengelyen(nem kalimpált a tengelyen) és 0-nál, a pöcöknél lejjebb nem tudott menni , így hússzal haladtam amikor 0-át mutatott.Megvizsgálnám ezt a lehetőséget is!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X