Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia sztender

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Sziasztok!
    Segitsegeteket szeretnem kerni ,ha valaki letudna merni vagy rajzolni ,hogy tudjak esztergaltatni egy gyari meretu P10 korai oldal sztender tarto csavarjat ?
    Elore is koszonom!

Komment

Bal oldalihoz kell a méret?
      Tizes csavarból kell csináltatni, ami nem végig menetes. A csavarfej alatt 14 mm-rel le kell szúrni 8-asra és menetet vágni rá. De ha a kezemben lesz, akkor lemérhetem egész pontosan.

Komment

A berugo feloli oldal!
        De szerintem az lesz mit megadtal.....Koszonom!

Komment

Amit írtam, az oldaltámasz alapján mértem, de megmértem a csavart is.

Click image for larger version

Name:	20120829731.jpg
Views:	1
Size:	171.4 KB
ID:	131904
          LC 9246 kedvelte ezt.

Komment

Koszonom!...........................

Komment

Sziasztok!

Menteném az alábbi korai középállványt:

Name:	rozsdás.jpg
Size:	195.0 KB
ID:	133993 Click image for larger version

Name:	mini-csiszolt_teljes.jpg
Size:	72.4 KB
ID:	133994

A taposó vas (nem találtam jobb elnevezést) letört róla. Találtam megfelelő átmérőjű gömb vasat itthon. Kérdésem, hogy milyen hosszúnak kellene lennie? Hajlított-e valamerre? Egyenesen vagy valamennyire ferdén kell illeszteni? Neten néztem képeket, de ahányat néztem annyiféleképpen volt megoldva.
              Többek közt találtam egy ilyen képet is nem tudom "mennyire gyári" felvétel:

Name:	T6_kék_jófestés.jpg
Size:	74.5 KB
ID:	133995

Másik kérdésem a vázon lévő ütközőfül. Olvasom fentebb, hogy egyenesíteni, merevíteni kell rajta.
              Az enyémen egyformán, kicsit be van hajolva mindkettő. Ez lehet gyári vagy egyenesnek kell lennie? Hozzá mértem az állványt és meglepően jól állt a váz... csak ezért bizonytalanodtam el. Másrészt pedig mintha gyárilag sem derékszögű lenne ez a háromszög:

Name:	mini-váz_ütközőfül.JPG
Size:	50.3 KB
ID:	133996

Ha lenne valakinek gyári vagy jó állapotú kép, adat a két kérdéshez, nagyon megköszönném.

Komment

Komment

Köszönöm, de nem tudom mi az az 'AS szabvány szerint', illetve jó lenne ha tudnám hány cm hosszú. Saccperkábé 12 -nek tippelem.

Komment

mittom és Che kedvelte ezt.

Komment

Most mértem meg neked a nálam lévő T5-ön, 11,5 cm hosszú, és a végétől visszafelé mérve 4 cm nél van a hajlítás. A pozíciója kb 80fok a föld irányából a lábhoz képest, előre kb 1cm-t áll a lábakhoz húzott egyeneshez képest. Jah és a láb elejére van ráfektetve, és úgy ráhegesztve. Elég pontos :P ? Vagy mérjek magasságot is a láb végétől?
                      stalker és kedvelte ezt.
                      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Köszönöm fÍ radozásod, de nem vilÍ gos hogy 'lÍ b' alatt a sajÍ t lÍ bod vagy az Í llvÍ ny lÍ bÍ t érted.
                        Nem baj, felhegesztem AS szabvány szerint...

Komment

Holnap csinálok képet, mert elég sötét van ott ahol a Pannónia lakik

Tessék a képek:

Name:	2_big.jpg
Size:	193.9 KB
ID:	134004Click image for larger version

Name:	1_big.jpg
Size:	187.0 KB
ID:	134005
                          A valóságban nem áll ennyire ferdén lefelé, a hajlítás miatt néz ki így.
                          Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 dec. 27, 13:21.
                          mittom és Che kedvelte ezt.
                          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Köszönöm. Így már érthetőbb az a 80fok. :-) Mondjuk elég idétlenül néz ki, de ha ilyen volt eredetileg hát kreálok valami hasonlót.

Komment

Sziasztok! Vettem T5 utángyártott középállványhoz rugót, hát az első felrakás után szerintem kinyúlt, félek, hogy egyszercsak leugrik. Szerintetek sem normális ez a megnyúlás? Milyen rugót tettetek bele?

Name:	DSC_0030.jpg
Size:	112.1 KB
ID:	137906

Komment

ez a rugó nem rugó, hamar el fogod hagyni. Nincs meg az eredeti esetleg, lehet könnyebb lenne horganyoztatni azt...

sajnos Jawa rugóval jártam pontosan így, felhúztam bakra és úgymaradt a rugó, végül az eredeti lett újra horganyozva egy 24h-s rozsdamaró fürdő után...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X