Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ha a méretei egyeznek miért ne.
MTZ-50-esbe szereltem Boss autó porlasztókat szerette,végül is finomabb minőségü szerkezet a jobb porlasztással csak gazdaságosabb lehet.
Köszönöm mateapu,valahol fórumon olvastam hogy jó bele,és most láttam a vaterán újat ezért lenne jó tudni pontosan hogy jó e mert feleslegesen nem szeretném megvenni.
Hali ! Köszi az infót, hol lehet hozzájutni 3800+áfa a porlasztóhoz? izzítógyertyát esetleg nem tudsz olcsón, használt is jó lenne, a nagytraktornál a gyertya 4.890,-Ft/db, Az eredeti porlasztójáról még képet sem találtam a neten, nekem ezek szerint már eleve nem az eredeti hanem csepelé volt benne.
Köszi a választ!!
Porlasztó adatok:befecskendezési nyomás:125 bár,Kúpszög 4 fokos.Zbrojovka PAL DCE45610, Bosch DN451.Ennél többet nem kell tudnod.Még annyit, Brno a gyártás helye.
Elmondok egy titkot nektek.Ha nem gyárit teszel, mert nem akarsz rátenni zsozsót,akkor idővel elkezd a porlasztó behugyozni,, nem ég a kakaó rendesen, mire észreveszed hogy nem hogy fogy, hanem szaporodik a motorolajod addigra a első nyugvó csapágyad sza...ni ment.Ez nem órák alatt játszódik le, de ott lesz a költsége 60 köszörülés csapágy40 stb.Hidd el elfonnyadsz tőle, 10 sporolás 100 rákenés.
Komment