Üdvözlet! Tudna nekem valaki segíteni hatz e89fg motor adagolójanak hézagolásával kapcsolatban hol keressem az adat táblán a forgattyús házon és az adagolón sincs feltüntetve vagy valakinek bevalt módszer? Köszönöm
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bungartz t5
Collapse
X
-
Üdvözlöm! Az adagoló adat tablajan nem találtam 64 es traktor az öntés akkor még nem volt pontos ezért az adagoló és a forgattyusház között nem mindeggy milyen vastag az alátét mert nem pont akkor nyomja az üzem anyagot mikor a dugattyú a felső holtpontfelé közeledik tehát nem jó a "gyújtás"
Komment
-
zöld fülü eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem mindeggy milyen vastag az alátét mert nem pont akkor nyomja az üzem anyagot mikor a dugattyú a felső holtpontfelé közeledik tehát nem jó a "gyújtás"
Gondolom egyhengeres lökőrudas adagolóról van szó...Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2020 aug. 03, 22:34."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
zöld fülü eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehatz e89fg motor adagoló
A katalógus szerint négyféle hézagolólemez volt gyárilag, a javítási leírás szerint az adagoló mellett a forgattyúsházba be van ütve egy szám, az adja meg a hézagolók vastagságát összesen.
Teljesen jól írtad, ezzel állítod be az előtöltést.
- 2 likes
Komment
-
Szép napot mindenkinek sikerült 0.85mm alátét kellett hozzá egy modellező oldalról rendeltem az alu lemezkéket a porlasztó helyere rahuztam egy átlátszó gumicsövet az izzító fáklya helyére pedig bedugtam egy bicikliküllőt a meg jelöltem szigetelő szalaggal a felső holtpontot a küllőn és a csőbe figyeltem a befecskendezés idejét közbe mindíg alátét persze????????????most a szakik biztos fogják a fejüket
- 2 likes
Komment
-
zöld fülü eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzép napot mindenkinek sikerült"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
Komment