Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Dnepr rövid lengőkaros villa

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Az egri kormányablak nem fogadta el a dokumentumokat, így felvetődött, hogy érvénytelenítik az összes
    inkább átmentem egy másik okmányirodába,
    Tragédia, hogy egy szabály van, amit a hivatalok eltérően, kényük-kedvük szerint értelmeznek, alkalmaznak büntetlenül.
    Vashulladékból motort csinálni még csak-csak, de papírokat intézni a hivatalban, na az már igazi kihívás!

Komment

Rendkívül megalázó,hogy (hozzáértő szervezet által kiállított okirat) semmissé válik egy nem műszaki hozzáértésű hivatalnok hangulata miatt............
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Nah, a másik okmányiroda csont nélkül megoldotta a helyzetet. Azért furcsa, hogy egyik helyen minden megfelel, a másik helyen pedig csak a kötözködés megy, hívatali hibákat az eljáróra hárítva. (Utólag visszamenve az Autoklubhoz, ők sem javasolták az egri intézkedést-Gyöngyöst kaptam ott tippre, bár végül máshová mentem)
        Itt tényleg fél óra intézkedés után készen voltam. És a rendszám pedig az előzetes híresztelések ellenére 5 napon belül itt volt. Csak ugye ha rendesen mentek volna a dolgok, már a mult héten pontot lehetett volna tenni a dolgok végére.
        Végéfőcímként az összegzés: Mindenhol 2x voltam, minden papírt javítani kellett, nem igazán kelti a dolog a gördülékenység érzetét. Az eljáró állampolgárt teljesen segítség nélkül hagyják a folyamat alatt, minden szinten adódott valami új meglepetés. Tandemben csináltuk egy másik kollégával a dolgot, már napi kapcsolatban osztottuk meg egymással, hogy kit milyen csoda ért a folyamat alatt. Ez azért elég nagy segítség volt, a csodákra felkészítettük egymást, így sokkal kevesebb utánajárast igényelt a dolog.
        Jó példa erre az összeszerelési nyilatkozat, ami a folyamat alatt derült ki, hogy kell. Az egyik helyen elfogadták egy autószerelő/gépész bizonyítványát és aláírását, másik helyen autószervízből kértek hívatalos pecsétes papírt, a harmadik esetben pedig elfogadták a saját maguk álltal kiállított műszakivizsga előtti átvizsgálási jegyzőkönyvet.
        A teljes folyamat a minősítés meglététől számítva 5 hét, az időpontkéréstől számítva 2 hónap, és egy hét.
        Szóval a lényeg, MEGVAN A RENDSZÁM, FORGALMI, 2027-ig OT, és műszaki vizsgás a Nyipró.
        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2022 máj. 03, 19:37.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

MEGVAN A RENDSZÁM, FORGALMI, 2027-ig OT, és műszaki vizsgás a Nyipró.
          Gratulálok a sikeredhez, és persze a türelmedhez is! Sok hibamentes kilométert a géphez!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
          Working...
          X