Valaki tudna segiteni?Az üzemanyagtartály tetején levő ajtómról hiányzik a lefogató csavar, szeretném pótolni de nem tudom hogy néz ki.Esetleg valaki ha tudna róla képet küldeni nagyon hálás lennék.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Üzemanyagtartály ajtó csavar.
Collapse
X
-
Nos , ne is segíts sokat ! Most megpróbálok a gondolataidban olvasni !
Milyen vas , milyen tartályán van (talán Dnepr ???) , és milyen ajtó, (gondolom a szerszámos teteje...) ???
Ettől azért próbáld meg bővebben, esetleg egy képet ha be tudnál tenni sokat segítene .
Meg ne sértődj , nem "rosszindulatúskodni" akartam , de ha kívülállóként elolvasod a kérésed rájössz ,hogy kevés az infó amiből el lehetne indulni !Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2015 jan. 06, 22:43.
- 2 likes
-
Belső négyszögletes kulcsnyílású, sűrűmenetű csavar. Esetleg pótolhatod a 49 es Izsével. Az kissé más, de úgyse nézi senki. OT-s Nyiprón is láttam már hatlapfejű csavart is, úgyhogy ne nagyon foglalkozz vele. Az enyémen van, de a tankból van kirohadva a menet.zahi kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Bocsi.Csepptankos dnepr.Azt hiszem ez egy üa.tankba beépitett szerszámtartó.Ennek a fedeléről volna szó,amely zsanéron nyilik és egy csavarral lehet lezárni.
- - - Updated - - -
Akkor lehet,hogy a fantáziámra bizom és olyat esztergálok ami nekem tetszik.Köszi a gyors választ.UK kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 jan. 07, 15:45."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
Komment
-
Felkutathatnál nekem is a 49 eshez könyökcsövet !
Exhaust pipes set IZH49, Oldtimer Garage
Exhaust pipes set, Cr, IZH 49, Oldtimer Garage
Dobok is vannak, és minden más, csak győzzed átutalni az eurót:
http://www.oldtimergarage.eu/catalog...hp?cPath=57_62Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 jan. 07, 15:39."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 2 likes
Komment
Komment